RE: katera plenička "zdrži največ" (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

zmajaz -> RE: katera plenička "zdrži največ" (5.9.2009 21:35:16)

Nam so DM-ove Babylove vedno zdržale celo noč, plus tega, da se je zjutraj še pokakala vanje, pa nam spi mala po 12 ur - niti 1x samkrat nam niso premočile, pa je bila zjutraj ornk težka plenica. Zdaj pri ta drugem uporabljamo pa tudi Hoferjeve in je isto po 12 ur v njih čez noč in nam zaenkrat še tudi niso niti 1x samkrat premočile (mali je zdaj star 4 mesece), pa je isto zjutraj plenica čisto polna in težka.

PC Baby -> RE: katera plenička "zdrži največ" (5.9.2009 21:46:01)

Naš spi od 20.00 pa do 9.00 tudi 10.00 in uporabljam pampers active fit in čez še povijalko in nikoli ne premoči.

zmajaz -> RE: katera plenička "zdrži največ" (10.9.2009 23:06:40)

IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz
Zdaj pri ta drugem uporabljamo pa tudi Hoferjeve in je isto po 12 ur v njih čez noč in nam zaenkrat še tudi niso niti 1x samkrat premočile (mali je zdaj star 4 mesece), pa je isto zjutraj plenica čisto polna in težka.

Ravno ko sem pohvalila, mu je Hoferjeva plenička začela spuščat - 3 noči zapored - in sicer proti jutru, ko se je dojil in potem zaspal na boku, pa mu je postrani malo ven priteklo. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]  Tako da smo šli vsaj za ponoči nazaj na DM-ove, ki pri ta prvi res niso niti 1x samkrat spustile. Če to ne bo dovolj, bomo pa probali s Pampers Active Fit ali Baby Dry za čez noč.

Anonimen -> RE: katera plenička "zdrži največ" (11.9.2009 8:31:18)

Mi imamo sedaj od Lumpija iz Merkatorja te nam edine zdržijo celo noč[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/duda.gif[/image]

nananaja -> RE: katera plenička "zdrži največ" (11.9.2009 15:33:25)

Eni hvalijo pampers active fit, pa se meni niso zdele prav nič boljše kot active baby - pri obojnih sem imela občutek, da sta vlažni po vrhu ne pri robu, kjer planica ponavadi spusti od premočenosti.
Jaz sem povseem zadovoljna z müllerjevimi, sicer je kdaj pri majhnih pri kraju spustila, kadar so ležale na boku. Se mi pa zdi tale nasvet s povijalko čez super, če bomo še kdaj rabili :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]