Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *piškotek* Pri nas imamo dve najstnici, stari 12 in 15 let. Z mlajšo še ni zelo velikih pubertetniških težav, starejša pa je že bolj "divja". Ravno danes smo se "pogajali", do kdaj sme biti na tistem free koncertu v Ljubljani od Siola (ali kaj je že, no ) In ker sta to pač punci od mojga partnerja (jaz nisem njuna mama), živimo pa skupaj, jaz posledično nimam "nobene" besede (dobro, to je že druga zgodba...), me pa zanima kako je to pri vas, s temi urami izhodov. Skratka, zanima me, do kdaj - do katere ure - pustite svojim najstnikom da so lahko zunaj s prijatelji? In pripišite še to prosim, koliko so stari. Moja mora biti sicer pred temo doma,samo zadnje case ji to nekaj ne rata.Ce je kino ob 18h,potem seveda pozno pride.Tudi,ko gre s prijateljicami nakupovati,se zgodi,da pride sele okoli 18h.Zdaj,pozimi,je pac potrebno bolj zgodaj biti doma,ker je hitro mrak,poleti pa mislim,da ji bom dovolila tam nekje do 20h,vec ziher ne.Na kaksne koncerte,disco,kaj podobnega,se ne hodi in se lep cas ne bo. Stara je 14,julija bo 15let.
|