Kerensa* -> RE: Najslabša knjiga, ki ste jo kdaj prebrali (12.9.2009 18:22:47)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska Mislim, da si Pintar ne zasluži, da ga mečeš v isti koš. Sem prebrala knjigo in vse njegove kolumne, meni je knjiga ok. Jaz Erazmove knjige sicer nisem brala, ga pa osebno poznam in to je definitivno eden redkih slovenskih "VIP-ovcev" z možgani. Včasih preberem njegove kolumne, ki so, po razmišljanju, krepko NAD povprečjem marsikaterega slovenskega kolumnista. To, da ima drugačen stil življenja od velike večine, pa še ne pomeni, da se ga da vtakniti v isti kalup kakor Urško Čepin ali, Bog ne daj, Damjana Murka. IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007 ker vidim, da preberete tudi bolj "trivialno" literaturo, vas moram vprašati, ali je katera prebrala tudi knjigo od salome? me malo firbec matra, ne vem zakaj... Mogoče pa tudi tebe prikrito, zaradi družbenih pritiskov, zanima takšna "trivialnost". [sm=jezicek.gif] Ja, jaz imam Salomejino knjigo doma. Če je še nisi prebrala, se mi oglasi na ZS ali e-mail, pa ti jo pošljem. Dobra je. Vsaj zame. Zame so vse to knjige - o inteligenci določenih avtorjev pa ne bi. [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|