Anonimen -> RE: gnojen pik komarja (4.9.2009 21:29:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tikatonka Našega petletnika so pred kakimi 10 dnevi zelo popikali komarji. Imel je cele bule in sem mu dala Claritin da se ni cel spraskal. No včeraj sem pa opazila da mu je na kolenu iz tega pika nastala cela gnojna bula. Sem mu stisnila da je šel gnoj ven ampak ima vse bolj rdeče okrog bulice. Kaj naj naredim? Mene so popikal oni tigrasti, bila cela bulasta, nato fasala koprivnico, iskala urgenco, ker so mi začele zatekati ustnice in jezik, nato me je skoz kavbojke spet nekaj usekalo, sem dobila bulo čez celo stegno, reaakcijo prvič videla, ker nikdar nisem bla alergična, ponovno iskala urggenco itd.. Rdeči fleki, ki se širijo, niso dober znak, zato kar k zdravniku. Sama imam še po mesecu in pol, od kar me je popikalo konstantne težave, pa čeprav, sem bila 2x na urgenci in še pri zdravniku. Lahko da ni nič, kot je ena zgoraj povedala in se bo uredilo, je pa od vsakega organizma odvisn, kot so ostale napisale. Če se gnoj ne bo v celoti ven stisnil ali se ga ne bo opravilo, zna pustit posledice. Sama nikdar alergična, letos od tega mrčesa take reakcije, da mi je usekalo tudi na levo roko in bolj ko ne, sedaj tipkam samo z desno roko, da ne govorim, da so se mi po telesu začeli delati vijolični fleki od stegnov do dojk itd.. Sama bi šla z malim do zdravnika, ti pa stori kot boš. Zihr je zihr.
|
|
|
|