Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk. Živjo Mene pa zanima kaj ve menite o tem, da vam sin pove, da bi rad da za vikend spi njegova pri njemu ...namreč je bil ravno 15 ona pa je tudi 15..., itak nisem vedela kaj reči.. , kako , kaj , zakaj, do zdej sem bila navajena, da so redno spal prijatelji, zdaj pa že kar punca....pa sem rekla, dej pejt se raj z kockami igrat ...pol bil pa užaljen, samo res se ne morem navadit že par mesecev, da ima deklco, vse mi je prezgodaj, vedela sem da bo to prišlo sam ne do 20 leta , zdej ga hočem še zase ...mož mi tukaj ni v pomoč, ker je ponosen na sina, samo vsaj to k nam je še ne pusti prespat, pa tudi njenih staršev še ne poznamo pa nič. Že to ko se za****** ko sem zadnjič videla, mi je šlo na bru..., mogoče je vse krivo to ker sva imela tako odprto vzgojo, spolnost ni bila nikoli tabu., zmer smo se vse pomenil..zdej pa mam, sam čakam kdaj bo še 13 letnik pripeljal domov eno pa smo kompletni... Kaj pa ve menite o tem, nekatere ste verjeten imele ali pa imate take izkušnje lp nisem brala drugih odgovorov. sanja nk. sama sem bila stara 15 let ko sva začela hodit s svojim sedanjim partnerjem. Skupaj sva bila ene 4 mesece ko je lahko prvič prespal pri meni. Zdaj sva skupaj že dobrih 6 let in imava malega sinčka. Saj ne bom rekla, da bo zdaj to njegova zadnja, ampak NIKOLI SE NE VE! Ne bodi takšna kot so bili nekateri do naju (tak al tak ne bosta dolgo skupaj, poglej kako mlada sta itd...) Leta hitro minevajo in normalno da je na začetku težko, pa če je tvoj otrok star 15 let ali pa 20. Otrok nimamo zase in s tem se je treba sprijaznit, prej razčistiš sama s seboj bolje bo. In lepo te prosim ne bodi ena izmed tistih zateženih tašč, ker bo najbolj trpel tvoj sin. Na koncu pa tudi ti ko bo sin potegnil s svojo punco. In bodi srečna da želita spat doma, bolje to kot pa da se bi vlačila po diskotekah in po šumah da bi lahko opravila svoje... Svetujem ti, da se lepo pogovori z njim, razloži mu da sprejemaš njegovo punco, da lahko tu pa tam prespi pri vas, ampak da želiš da je ob tem šola na mestu in da pravilno poskrbita za zaščito. Lahko tudi oba povabiš na pogovor. Tako so naredili pri naju in je zaleglo. Sicer sem stara slabih 22 let in že imava otročka, ampak sva ga načrtovala in imava porihtano tako kot sva želela, ni bila to posledica neodgovornosti in popuščanja staršev. Lp pa brez zamere.
< Sporočilo je popravil Tamika87 -- 24.11.2009 11:41:36 >
|