ronja -> RE: spanje dekleta (8.10.2009 15:06:30)
|
tudi jaz se podpišem pod tailor in ankico - doma je več možnosti, da bo spolnost varna (sploh če je veliko kozarec s kondomi na voljo:) - na to, da se odločita zanjo, tako ne boš imela vpliva... pa sem rekla, dej pejt se raj z kockami igrat uh, tega pa jaz najstniku rajši ne bi rekla - se mi zdi, da to hitro vzamejo kot žalitev... Saj veš: oni hočejo bit veliki, odrasli,... Ni mu treba dovolit, da dekle prespi pri njem, vendar pa mu moraš svojo odločitev spoštljivo povedat, po moje. In nekak se moraš sprijaznit, da ga zdaj že nekaj časa nimaš več samo zase in da nikoli več ne bo samo tvoj... Otroci pač odraščajo, nimaš kaj. Jaz bi se mu na tvojem mestu opravičila za to izjavo s kockami... Če sem iskrena, moji starši tudi niso poznali njegovih staršev, praktično dokler nisva že živela skup... Dosti se jih spozna na poroki... Tak da to ni ravno nek tehten argument... hehe, vidim, da je Ulla to že na svoj simpatično neposredni način opozorila[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]. Ja, meni je to tudi hecno;) Ampak če ti ni prijetno ob tej misli, da bi punca pri njem prespala, mu to komot poveš - samo pošteno: "Sine, nisem še čisto pripravljena na to. Vem, da imaš punco in se imata rada in vem, da si odgovoren fant in sem ponosna nate. Ampak vseeno rabim še nekaj časa, da te neham gledat kot otroka in te začnem gledat v tej luči." Sicer je jesper Jull v svoji knjigi dal točno ta primer (samo da je punca spraševala, če lahko prespi pri fantu). pravi, da najstniki tega ne vprašajo zato, ker ne bi imeli kje drugje skup spat, ampak hočejo dat svojim staršem jasno vedet, da pač spijo skup in želijo njihov odziv na to. Pravi, da ni nič narobe, če se s tem starši ne strinjamo, samo da jih ne odpravimo kar tako. sem mu mislila kar rečt, da ve, kje so kondomiuser posted image , ker jih imava v kopalnici.... Meni se zdi to ok - pa lahko namigneta tudi, da nimata preštetih... Naj bo tako kot je predlagala ankica - da se ne vidi, kdaj kdo vzame...
|
|
|
|