dvomesečnik na morju (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček



Sporočilo


anabanana1981 -> dvomesečnik na morju (4.9.2009 9:28:21)

Lep pozdrav!

Drug teden gremo na morje na Hrvaško z 2 meseca staro dojenčico (predvsem zarad triletne sestrice),pa me zanima kaj vse priporočate naj vzamem seboj.npr. tiste ki ste že bile,kaj ste naprimer pogrešale,kaj priporočate.No sej ne mislim komplicirat,ampak vseen je bolš da je človek čimbolj pripravljen.Čeprav sem že brala tukaj ,da  mlajši je otroček bolš je- manj je dela in stvari treba jemat s  seboj,pa vseeno.Drugače je dojena in zelo pridna,zato me zarad potovanja ne skrbi preveč,sploh pa zato,ker ni več tako grozne vročine.
Kaj priporočate proti komarjem ko ne bo v vozičku...?

Hvala za vsak nasvet!




Jančika_ -> RE: dvomesečnik na morju (4.9.2009 9:49:37)

Proti komarjem se zelo fajn obnese Chiccov ultrazvočni odganjalec (lani sem ga kupila v Pikapolonici). Ko smo mi šli na morje z 2-mesečnikom, nisem nič kaj posebnega jemala s sabo, pač oblačila, večerno kopanje smo opravili kar v umivalniku...na izi skratka. Uživajte!




bskrle -> RE: dvomesečnik na morju (4.9.2009 9:50:55)

Proti komarjem priporočam relax pršilo




Anonimen -> RE: dvomesečnik na morju (4.9.2009 9:56:02)

To,kar so ti že predhodnice napisale,predvsem se pa mejte lepo in uživajte.Mi smo bili lani tudi z dvomesečnico na morju in je bilo krasno.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]




dito -> RE: dvomesečnik na morju (4.9.2009 10:04:21)

Mi smo bili letos prvič na morju 1,5 mesečnikom. Bilo je OK. Prespal mi je že skoraj celo noč, doma je ni nikoli. Bila je pa kriza avgusta, ker je bilo tak vroče, da se ni hotel dojit in mi je samo en krat na teden kakal.

Glede stvari pa svečke, calpol, fiziološko.

komarji- od chiccota sprej in mrežo za voziček.

uživajte [sm=bravo.gif]. Mi tudi gremo drug teden.




anabanana1981 -> RE: dvomesečnik na morju (4.9.2009 10:13:39)

O hvala za tako hitre odgovore!
Ja predvsem to je važn da je treba vzet še dobro voljo in se mal sprostit pa uživat,se mi zdi da mame prevečkrat samo gledamo nato kaj pa kako bo ,da bo vse  štimal,da ne bomo kej pozabl,da ne bo koga kej pičil itd.. pol pa vseskup to ni noben dopust[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

ok lepo se mejte!
papa




Stran: [1]