pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

pika74 -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 16:52:15)

A ste vse na morju :morje:al kaj?

Al vse teste delate :)-:)-:)-:)-:)-

Se mi zdi, da se nč ne dogaja:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Gina -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 16:55:44)

Hojhoj, jaz sem tu! Kaj lepega počneš?:)

pika74 -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 16:56:53)

štrikam po RR gor in dol :)-:)-:)- nč se mi ne lub - en kup cunj mam za speglat, avto za spucat...

nedeljsko lena sm:ups:

pa ti?

Gina -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 16:59:17)

Jaz sem bila pa včeraj v Šibeniku:ups:, pa danes sem celo dopoldne pospravljala, zdaj imam pa dosti.:)-:)-

pika74 -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 17:01:02)

ooooo pridna :bravo: in kako je kaj dol? Midva sva šla pa včeraj proti Jesenicam pa čez Kr. goro čez Vršič in pol dol čez Trento z motorjem. Pismu je bla Soča mrzla 8)

Gina -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 17:04:47)

V Šibeniku je bilo super, pa do Zadra smo šli...gledat kampe. Ne moremo se odločit, kam bi šli.

V Tolminu smo bili kake 3 tedne nazaj. Sem skoraj nasadila 3 motoriste, no, sami so se hoteli, čez tisto grozno ozko cesto. Ampak je bilo tako lepo tam. Samo kaj, ko sem videla 2 madžarska padalca, ko sta se zapletla, pa pristala na drevesu. En je hotel dol splezat, ni počakal GRS, pa ga je odbilo v zrak in se je ubil. Groza.
Ampak Soča je pa lepa, mi smo notri brodili, še mali se je hotel skopat, pa nisem pustila....se je pa zato včeraj v morju.:bravo::)

pika74 -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 17:09:44)

Ja ceste terjajo svoj davek:( jst mojga zmeri pod rebra boksam, kadar preveč prtisne na gas:)-

Midva sva pa na vrh Vršiča srečala en ducat Fincev in Estoncev z motorji8). In sm enmu od začudenja kr čestitala za ta podvig:)-:)-:)-:)-. Je reku WHY:zmeden2:? Jst pa, ja k ste pršli tok deleč;). In pol je razložu,da se pelejejo do Benetk pa nazaj:kuza::kuza::kuza:.

Gina -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 17:18:29)

A, tako! Ja, saj je luštno z motorjem šibat okol. Pa toliko lepih krajev ima Slovenija! :bravo: Jaz bi tudi šla do Benetk malo. No, saj mogoče pa bom šla poleti.:) Pa meni se motoristi ne zdijo kar tako nevarni, ampak kadar pa sekajo nepregledne ozke ovinke, pa kolnem...:zmeden2:

A si kaj sonček naročila, tole danes je tuga...:love:

pika74 -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 17:43:39)

Ja, dons je pa res tuga- še sonca ni taprauga. Sm šla zdele kr okna pomivat, k se mi je zdel, da ni glih jasn. Pa vidm, da niso šipe krive:)-:)-:)-:)-, je res mal premal sončka dons8)

saša24 -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 17:44:30)

ojla!

ma res je tako mrtvo tu, že dva dni se nič ne dogaja!

Gina: moje mnenje glede Zadra. z mojim sva bila lani, ampak zadnjič. me ne spravijo več v Zadar!

in kako je kaj danes punce, a je delala katera test?

js ga bom delala tam nekje 25.6. pa upam, da bo :roza::modri:

pika74 -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 17:50:50)

jst ga ne bom delala - jutr bi mogla dobit M, pa mam že PMS cel tedn in 30000000% vem, da bo M pršla. V predalu mam tester in ima rok še do 6.2.06. Torej enkrat do takrat ga bom pa že ponucala :)-:)-

Zakaj ti pa ZADAR:morje: ni bil všeč:zmeden2:?

Gina -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 17:57:47)

Meni so bile od vseh krajev še najbolj ql Vodice. Pa tudi tisti kraji okrog Vranskega jezera so lepo urejeni. Zadar je tako veliko mesto, industrijsko, ni ravno za počitnice. Ne vem, če bomo šli tja. Smo že Kvarner pregledali. Pa tudi nismo prepričani. Zdaj gremo pa lahko samo še po otokih. Ampak Krka sem naveličana.

Kam pa ve greste? kje je kaj lepega, pa da ima peščeno plažo, da se bo naš mali igral, pa še kakšno zabavo za večja dva? Kamp mislim? Pa voda tudi ne sme biti umazana. A sem zahtevna?

Anitka -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 18:04:05)

Dan bejbe!

Jaz sem pa imela čistko v omarah in se je nabralo kar en kup "odpada", zdaj bo pa en čas mir (upam vsaj). Pa sem odkrila, da imam v omari 10 testov za nosečnost in kar štirje imajo rok 30.6.2005. Če jih katera rabi naj piše - so gratis.;)

pika74 -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 19:05:23)

o anitka:love:

jst sm se pa zdele napeglala :ups: sm čist fuč - pismu kot, da bi mela 80 let8)8)8)

aljča -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 19:49:39)

Pika taka bom jaz jutri zjutraj.Zdej ko mam končno:hudicek:na obisk bom šla speglat 3 tone perila,ki se mi ga je nabralo v teh letih;););););):)-:)-:)-:)-.Ampak jaz bom jutri imela 100let ko bom končala.Črke so v redu tko, da se ne bote matrale brat.;)
Vidim da ste imele res žalost čez vikend tu gor.Jaz sem bla včeraj na pikniku in sem dons zjutraj pršla domov.Tako da sem dons bolj na kavču kot pa pokonc.:)-
Alja:metulj::metulj:

tinkamiška -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 19:55:08)

Hajli, hajlo:)-

Kr tak mal se oglasim, sem vas prebrala, se nasmejala, zdej moram pa še kej napisat:)- Jst sem cel dan prespala na kavču, ker mi je blo slabo, ampak sej ni tako hudo, če lahko počivaš, kr ne morem si predstavljat kako bi blo, če bi mela kake nujne opravke...

Jutr bom dala perilo prat tako, da bom mela v torek že dva kupa za speglat:)-, sem si rekla, zakaj bi peglala dva dni, bom raje v enem dva kupa:)

Tudi jst sem bla včeri na piniku, jedla same dobre stvari in ogromno sadja,njam, njam8)

Fajn bodite:rozica::rozica::rozica:

Tinka

pika74 -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 19:57:12)

o srce :love:tinkamiška :love:

vam morm povedat, k mi je zadnč (v tork) direktor dal kufr, da sm mu ga pelala od Dunaja do Lj (ker je on šou z letalom, jst pa z avtom)...in je reku, da mu lohk še cunje operem in speglam, če se mi bo dal.

Pa sm mu rekla, da pr nas peremo sam čez vikende, ker je takrat tapocen tok:)-:)-:)-:)-:)-:)-

tinkamiška -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 19:58:57)

:)-:)-:)-:)-

pika74 -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 19:59:58)

ja, je treba šparat 8)8)8)

mislm, da bi pa še direktorju usrane gate prala:)-:)-:)-

tinkamiška -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 20:00:44)

mogoč ti je pa kako presenečenje v kufer nastavu:)-:)-:)-

pika74 -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 20:03:44)

huh kšne smrdljive štumfe:)-:)-:)-:)-

Anitka -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 21:07:58)

A že pančkate?

Nyah* -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 21:11:51)

Cer:zaspan::zaspan::zaspan:,

jaz se komaj gledam, pa se priprave me cakajo za pisat :(!

Anitka -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 21:16:00)

Nyah hvala enako - sva v istem zosu. Joj vikend je spet tako hitro minil.:grrr::grrr::grrr:

Nyah* -> pa kaj je tako mrtvilo na tem konc? (5.6.2005 21:28:44)

Ja saj, vikend, tako tezko ga cakamo, pa mine kot bi mignil :((:((:((.

Jaz pa vedno vse delo pustim za nedeljo zvecer, ko sem najbolj lena:ups:, potem pa vmes na RR skacem,...

Kak si ti?

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>