nell -> RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** (23.12.2009 15:52:28)
|
pozdravček! Nori december - pa še vseeno prijeten. Komentirala ne bom, ker sem v velikem izostanku, čeprav redno berem, ampak je ponavad že vse mimo. Sem od danes pa do 31 na dopustu, 31 grem še v službo...bi bla raj takrat doma, pa jutr šla v službo, ampak kakorkoli že...tudi to je dobro. Včeri mela pekovski dan, spekla božični kolač in šarkelj in vsaj za šarkelj lahko rečem, da je njami, njami. Pekla sem pa prvič, ker nisem ravno ljubitelj kuhanja, ampak se mi zdi, da decembra mora dišat po praznikih in pecivu. Ravno zdejle je moj peljal domov mojo mami, ki nam je pedenala cel mesec in bla odlična varuška za mojega sina...z januarjem gre pa spet v vrtec. Smrečica - mi jo bomo postavli, zaradi vzdušja in vsaj meni se zdi, da ni božiča, brez smrečice in tistega skupnega postavljanja. da bo kaj na tleh, mi je že zdaj jasno...verjetno bo tud izropana in kugle po celem stanovanju, ker bo naš mulo mislu, da so to njemu priljubljene žoge, ampak ajde, pa bodo. HB imava same plastične, ne sam zarad Tiborja ampak sva jih, k sva kupovala, vzela preventivno tudi zaradi muc, ker so tud one povsem prepričane, da so to igrače za njih...torej smo agonije okol smreke že navajeni. Sneg - ja ga ni več, vsaj pri nas ga je pobralo, drugače je pa tud Tibor to čudo najprej sam opazoval in se pritoževal, ker je bil tolkrat na riti. Zadnji dan k je blo še možno it vn, pa je popolnoma ponorel, metal sneg, me mazal, ipd. Tko da upam, da še zapade. Gajka - glede govora se nič ne sekiri, eni prej drugi kasneje... Tibor sicer čveka kot mali raztrgan dohtar, ampak js sem mnenja, da ima to povsem po mami, ki se nikoli ne izklopi - govorim tudi ponoči in moj sin je isti...s to razliko, da ga js ponoč nič ne razumem kaj govori, ker govori v vesoljščini. Je pa tko, da tud prej ni neki ne vem kaj čvekal - je že po svoje, potem se mu je pa v roku enega tedna odprlo in je začel, zdej pa nima gumba za izklop. Moram res pazit kaj rečem. Ravno zadnjič greva zvečer v kopalnico na kopanje kot vsak dan, ga slečem, plenica total mokra in rečem: Madona, kak maš težko plenico!" Naš mulo pa:"Dona!" Js sm kr utihnala, moja mati je pa komaj smeh zadržvala. Men delajo pa preglavice Tiborjeve igrače, čeprav so zreducirane na minumum (mu jih ne dajem veliko, ker vem, da se potem sploh ne bi znal igrat, ampak bi kar begal), ampak naš mulc, se res ne zna igrat, vse kar dela z igračami je da jih razmeče po stanovanju. Menda sta lih dve stvari, ki ga popolnoma fascinirata, da se zaigra, to so jogurtovi lončki in žlice, kuhalnice, da lahko kuha in flomastri al pa tabla za pisanje, da lahk riše...in to je to. Vse ostalo leti po parih minutih po celem stanovanju. kako se kaj igrajo vaši otroci, se že znajo igrat al js preveč pričakujem. Sicer pa je postal, odkar je bla moja mami pri meni, ki je btw totalen perfekcionist, velik čistilec, koker kej polije, al pa sam vidi kapljico, že prinese krpo, je na vseh štirih in riba - haha - to pa je komanda babike [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] No zdej grem pa počas kej narest, čeprav sem danes taka k da bi me en s kladivom po glavi mahnal - komi čakam zvečer na postlo[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|