sandra123 -> RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** (12.11.2009 10:11:16)
|
Dan[sm=smiley1.gif], se moram malo javiti, da malo pojamram[sm=smiley13.gif]...Ja, saj ni nič takega, ampak v ponedeljek začnem pa še jaz hoditi v službo in me kar neka čudna nervoza daje[sm=smiley13.gif][sm=zmeden.gif]...ja, je malo čuden občutek, ko sem bila zdaj 1 leto in pol doma[sm=smiley36.gif]...Tina mi ga sračka v šoli, da joj[sm=zmeden.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley5.gif] in to kar naenkrat[sm=zmeden.gif]...pa mislim, da je vzrok temu moj skorajšnji odhod v službo, saj se je precej dobro navadila, da sem že toliko časa doma...Kadarkoli omenim, da grem vsak čas v službo, popolnoma ponori in govori, da ne bom šla[sm=zmeden.gif]...Ah ja.... Sem si pa v torek vzela dan zase, nič konkretnega po stanovanju naredila, ampak sem šla do frizerja - končnooooooo, se pobarvala, postrigla....[sm=smiley20.gif], vsaj nekaj.... ZojaMiša, tudi jaz se obupno počutim, ko sta šli mali2 po 3-eh tednih v vrtec[sm=smiley13.gif], s Tajo nimam težav, Teja je pa spet taka jokica in tečka, da se mi srce para, ko ju zjutraj oddam...[sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif][sm=smiley13.gif]...in ravno tako kot ti, si ne želim za Božič nič drugega kot zdravje mojih 3-eh princesk... Želim vama uspešen nakup, a naj ne bo preveč "zaletav", da ne bi potem slučajno kakšne boljše ponudbe zamudila [sm=smiley2.gif].... Sayuri, zdaj si pa ti med pogrešanimi[sm=smiley13.gif]...se nisi že kar nekaj časa javila[sm=smiley13.gif]. Kako sta Z&L????????? Upam, da ste uspešno preboleli ta bronhitis[sm=zmeden.gif] Dojenč, dobra mala, da si takole privošči večer zase pred tv-jem[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], no, moja Teja zna tudi čisto po tiho priti iz sobe, se vsede na tla in si sama obuva copatke, oblači hlače, na hitro obrne okrog košaro z igračami in potem se čisto potiho igra[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif], Taja pa vedno nekako opozori nase, ponavadi me kar išče po celem stanovanju, če nisem v bližini[sm=smiley36.gif]. Erin,...... pa vse ostale, ki ste imele bolančke, upam, da ste že zdravi[sm=smiley1.gif] Joj, me zdaj delo kliče[sm=smiley13.gif], imam cele gore perila za polikat, da o texasu po celem stanovanju rajši ne govorim....še hodim komaj po stanovanju, ker sta T&T že zjutraj ob 6-ih imeli akcijo razmetavanja svojih igrač [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]...Povejte, a so vaši tudi tako "nervozni", če so vse igrače pospravljene[sm=zmeden.gif]Moji2 takoj, ko prideta iz vrtca naredita malo inventure po stanovanju, takoj obrneta okrog vse igrače iz košar, potem sta pa celi zadovoljni...in tak texas ostane do večera, ko končno zaspita in lahko igrače pospravimo.... Glede spanja pa....Taja se vedno razkrije, ponavadi tako, da leži na odeji in jo komaj uspem pokriti, Teja pa ima rada svojo odejo in se večinoma ne razkriva, teh spalnih vreč mi ne uporabljamo....Spita v bombažnih pižamicah, v sobi je hladno, imamo pa tudi probleme s plenicami, sta ponavadi obe čisto mokri zjutraj, zdaj pa sploh, ko pijeta čaj ponoči, če se zbudita, ker ju zobki mučijo... No, zdaj pa res šibam malo po stanovanju porihtat[sm=smiley13.gif].
|
|
|
|