Ryssa -> RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** (5.11.2009 11:10:56)
|
Je tak zbirčen, da ko sem mu enkrat podturila kozje mleko ga ni hotel, isto ni hotel pravega kravjega. On pije samo adaptirano. Zato sem pa mislila, če so slučajno ti hipoalergeni podobnega okusa kot navadni adaptirani ali se fejst razlikujejo [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] buhtlčk o mačkah veliko razmišljam. Sem tudi že ogromno prebrala, ker me strašijo s tem vsi že odkar sem zanosila. Mačke večinoma niso v njegovi bližini, redkokdaj so, že zaradi bojazni da bi šlo za takšno alergijo, redno čistim, mačke se zadržujejo večinoma v eni sobi, ne hodijo prosto vsepovsod. Ko pride tamali v bližino mačk, niti enkrat ne kihne, ne zakašlja, nič. Nobenih znakov. Ko spije pa mleko, se začne pa davit. Jaz mačk ne morem dati stran, jih imam preveč rada, so mi kot družina. Marsikomu se bo to najbrž zdelo hecno, ampak tako pač je. Baje pa alergeni tako ali tako ostanejo v hiši še več let po odstranitvi mačke, tako da potem razmišljam v čem je sploh smisel. Da ne govorim o tem, da je okrog hiše polno mačk in itak se kaj prinese notri na čevlju. Vseh mačk okrog in okrog se pa ne moremo znebiti, še sosedovih. Bi pa bil verjetno prej alergičen na zunanje "umazane" muce, kot pa na naše, ki so ves čas notri, kot inventar. Če bi se pokazala alergija na mačke, bomo zdravili z bioresonanco. Mačke bodo še naprej ločene, sesala bom nonstop, kot že itak. Naredila bom vse, da bi se lahko temu izognila. V skrajnem primeru, če pa nič drugega ne bo pomagalo.... mi pa tudi ni jasno kaj bom, jih raje sama evtanaziram kot da bi jih kam dala. Me pa veseli da je tvoj mucek na fajnem. Moje so pa tak navezane na mene, da dvomim da bi preživele. Vsaj ena mislim da ne bi. Že ko gremo na morje, pa nas par dni ni, je cela brez življenja, noče jesti, cela čudna postane.... Je taka scrtlanka. V glavnem, upam da ni to to. Jaz sem vseeno mnenja da je hrana. Ker ima tudi po licih suho kožo in male pikice v kožni barvi, jih komajda vidiš. Gremo pa v soboto na testiranje za alergije z bioresonanco. Pri navadnem zdravstvu vprašanje kdaj bomo dočakali datum za testiranje, sem že pred 14 dnevi oddala napotnico, pa še zdaj nisem dobila datuma. Čakalne dobe pa po 3 mesece. Groza je vse skupaj.
|
|
|
|