sandra123 -> RE: *** Avgustovčki '08 ~ 1.del *** (2.10.2009 12:56:25)
|
Dan[sm=smiley1.gif], moji načrti, da grem danes v Lj so čisto padli v vodo, ker je bilo eno samo sranje na cesti[sm=smiley13.gif], sem še do vrtca vozila 20.minut zaradi nepopisne gneče, ki je nastala zaradi hude prometne nesreče v naših koncih... No, mi imamo pri samem vstopu v vrtec kar zanimivo razpoloženje[sm=smiley36.gif], se obe smejita, da ne moreš verjeti, ju kar z vozičkom zapeljem v vrtec, pa ju kar v vozičku zrihtam za v razred...zaenkrat sta dobre volje, ko prideta tja, moti pa me predvsem to, ker vzgojiteljice ne dovolijo, da bi se poslovili od otrok[sm=zmeden.gif], ker je baje to eden glavnih vzrokov za jok in trmo otroka...No, danes mi ju je vzg. kar z vozičkom odpeljala v svojo skupino, sem bila kar malo žalostna[sm=smiley13.gif], pa me je malo premamilo in sem še nekaj časa bila blizu vrat in malo "vlekla na ušesa", če bom slišala kakšen jok, ampak je bila čista tišina[sm=smiley20.gif]...No, pri zajtrku sta obe štrajkali - čudno, ne, če sta pa ob 6-ih na zizi viseli in spili še skoraj 200ml mleka po flaši[sm=smiley36.gif]...ja, mi se še vedno dojimo [sm=smiley1.gif], samo odstavljanje je bilo neuspešno, ker sta ravno takrat zboleli za prehladom in nisem imela šans, da bi moja obveljala[sm=smiley36.gif]...Danes sta bili sami od 8-11., Taja je staknila malo večjo buško nad desnim očesom, Teja pa je spet imela svojo arijo...ko sem prišla, me je Taja kot vedno, pričakala nasmejana, je vriskala in priletela k meni v objem, Teja pa [sm=smiley19.gif] kot dež zunaj[sm=smiley13.gif]...bogica mala, še hrbta ji nisem smela obrnit, pa je že histerično [sm=smiley19.gif], še kosila ni mogla pojesti[sm=smiley13.gif]. Na poti domov sta zopet obe zaspali v avtu, tako, da zdaj lepo spančkata v svojih posteljicah. In, ja, takoj 3.dan jima je začelo spet iz noska ulivat, tako, da imamo spet neprespane noči, hudo žejo ponoči, da o čiščenju noskov sredi noči rajši ne govorim [sm=smiley13.gif]...No, pa vseeno hvala Bella, ZojaMiša in Tejkaz za spodbudne besede, mi kar malo pomagajo, ko je čas za odhod v/iz vrtca...in superca, da je vikend, da se bomo še pocartali do onemoglosti [sm=smiley36.gif]. Malce sem pojamrala, priznam, da se bolje počutim [sm=smiley36.gif], zdaj grem pa malo perilo porihtat, pa še skuhat do konca. V ponedeljek pa štartamo ob 8-ih in naj bi tudi že ostali tam in šli počivat z drugimi otroci[sm=smiley13.gif]...me je že kar groza, priznam[sm=smiley13.gif]. Čauči bauči, pa veliko cartanja ob teh deževnih dneh[sm=smiley1.gif] [img]http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c010.gif[/img]
|
|
|
|