sandra123 -> RE: *** Avgustovčki 08 ~ 1.del *** (25.3.2010 19:45:42)
|
Dober večer...Ma jaz sploh ne najdem same sebe, ko pridem iz službe, kaj šele, da bi po RR-ju brskala[sm=smiley13.gif]...Gospodinjska opravila[sm=smiley36.gif]...ja, kakor mi znese, se pa žal mora res skoraj vsak dan sesati in po tleh brisati, ker znata T&T narediti tak texas v parih minutah, da nam drugega skoraj ne preostane. Jaz imam največ težav pri perilu[sm=smiley13.gif], ma nimam časa, niti ne energije vsa ta oblačila polikat sproti, tako, da sem čisto zamorjena glede tega[sm=smiley13.gif]. Zdaj, ko imam varuško za T&T, mi tudi ona malo porihta po stanovanju, no, vsaj igrač nimamo po celem stanovanju, ko pridem domov, tako, da mi je vse skupaj res v veliko pomoč... Drugače pa...se trudim, da po službi čimprej grem ven z otroci, večinoma še kosila ne pojem, samo, da dan čimbolje izkoristimo. Še vedno pa smrkamo in malo kašljamo, tako, da sploh ne vem, če se bosta lahko cepili v torek... No, ZojaMiša, pri nas v službi tudi ni nič več rožnato[sm=smiley13.gif]...ja, smo 3 s krajšim delovnim časom in zdaj sem v pon. izvedela, da bom šla s 1.4. delat na drugo delovno mesto[sm=smiley13.gif]...in če čisto po pravici povem, sem kljub temu, da grem dejansko delat na bolje plačano, ampak tudi bolj zahtevno delovno mesto, kar šokirana in žalostna, da je do tega prišlo[sm=smiley13.gif]. Vsem avgustovkam pa želim vse najlepše ob materinskem dnevu!!!!![sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif][sm=rozica.gif]
|
|
|
|