Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Bellevue wellness center 2.10.2009 12:07:54
|
|
|
|
Nika v službi
|
A to misliš Bellevue na Pohorju? Če je ta, je krasen - hotel, wellness, savne. Prava oaza miru, romantike. Midva z možem sva nedavno gor preživela podaljšan vikend (4 dni) in je bilo izjemno!
|
|
RE: Bellevue wellness center 4.10.2009 23:42:39
|
|
|
|
srša
|
Ja ne Pohorju. Malo sem že obupala, da dobim kakšen odgovor. Imajo kakšne paketa za dva; kopel, masaže. Midva bi šla gor za par ur, ne bi prespala, ker sva iz MB., bi pa se vseeno šla malo razvajat .
|
|
|
|
RE: Bellevue wellness center 5.10.2009 8:56:17
|
|
|
|
Arwenko
|
Meni je Bolfenk zraven ful bolj všeč kot Bellvue....jaz bi Bolfenk priporočala.
|
|
|
|
RE: Bellevue wellness center 5.10.2009 13:31:19
|
|
|
|
Nika v službi
|
No, vidiš, meni pa Bolfenk sploh ne potegne. Pa še za malo se mi zdi, da si hotelski gost (h. Bolfenk, da ne bo pomote), pa moraš vstop v wellness plačat! Halo!?! Torej, jaz ti Bellevue lahko samo priporočam, o paketih pa si preberi na njihovi spletni strani, saj imajo kar nekaj stvari.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 idej, v katere muzeje z otrokomKer smo radi družinsko aktivni tudi na kulturnem področju, vam v spodnjem članku predstavljamo nekaj muzejev, ki smo jih...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?