matcar -> RE: Mariborčanke V.del (24.9.2009 7:36:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Sama jaz ne bom hodla,bi pa vsaki dan.Ti pa povej,kako boš lahko.Če praviš,da vsak dan ne boš mogla.[sm=smiley13.gif] ma saj te ne vgriznejo,če greš sama dopoldan npr....[sm=jezicek.gif] glej,jaz težko rečem kako in kaj.Je res da še nimam ta mesec rednih predavanj,vendar moram dost delat.....za šolo...ravno to k.......projektno[sm=smiley29.gif]....... tako da jaz bi se npr.vpisala in bi šla ko lahko grem......zdaj ta teden npr.nimam varsta in lahko samo popoldan grem....[sm=smiley1.gif] Kaj pa če se tak zmenima,da si porihtaš,kar imaš zdaj,pa ko na tekoče prideš in urnik dobiš,pa spet grema.Cena je itak ista.Jaz sama ne grem.Pa se za naslednji mesec zmenima,ko boš vidla,kako in kaj. ne fora je v tem,da ta mesec še nekako bi šlo! Za potem pa do počitnic ne,ker imam polno,žal..... ma full bi rada šla..[sm=smiley13.gif] Ne vem,glej...Jaz bi hodla tak ko sma do zdaj,samo 1x na teden se mi ne splača hodit za ta dnar,pa še haska ne bo nobenega.Pol pa povej,ko boš spet lahko,pa za zdaj nehajma hodit.
|
|
|
|