|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
28.10.2009 10:02:25   
nejka000
Drugače iz Radenc.....

Od avgusta pa sem v MB

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4651
28.10.2009 11:50:33   
marta82
Nejka dobrodošla.

Punce kaj je pa sedaj s kostanjevim piknikom? Vidim, da se nekaj menite pa se mi ne da za nazaj brat kdaj in ali bo družinski ali samo lepši del familije?

Pa za kavico bi se res že morale počasi zmenit. Vas že dolgo nisem videla. Samo bolj fiksno, ker se le iz Bistrce pripeljem.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4652
28.10.2009 12:34:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

tabor - plečnikova
ooo te si blizu mene..jaz sem tud na Taboru. user posted image

In da ti zaželim dobrodošlico pri nam Mariborčankah user posted image

(sem te zasledila že na drugem forumu)

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4653
28.10.2009 12:36:32   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: nejka000

pozdravljene punce!

mogoče bom malo vsiljiva mapak vidim da ste same mariborčanke....

Pred kratkim sem se s sinom tudi sama preselila v MB.

Pa me zanima kaj kej počnete mamice tukaj, kje se kaj dogaja za otroke - če se sploh
oz. kako ubijate vsakdane?

lp

Nejka a nam zaupaš kdaj si rodila sina in njegovo ime, da te dodam na seznam prosim (seveda, če hočeš?? )

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4654
28.10.2009 12:37:12   
tasa_m
Pa kaj babnice niste bile na kofeju?
Jaz pa sem bilaaaa user posted image user posted image user posted image
Saraya ob 8h bi šla pa bi ga lahko skup pile..user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4655
28.10.2009 13:09:40   
matcar
Ojla!
Evo mene iz šihta,na kavo pa je Ly sama prišla!
Nejka000,dobrodošla še iz moje strani.user posted image user posted image user posted image Jaz sem iz studencev,delam pa na Taboru,Betnavska,tak da lahko kaj na kafe k meni prideš,če ti bo.Delam pa ponavadi med vikendi,danes je bila izjema.user posted image user posted image user posted image
Marta,ju3 okoli pol 4-h pri Ly doma bomo imele kostanjev piknik,seveda za vse,tudi ateke.
Nejka,pridruži se nam!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4656
28.10.2009 13:11:08   
matcar
Jaz pa se grem malo dol vležt,preden grem v LJ.
Aja,Doris,jaz bom za kostanje poskrbela,pa za kako pivičko.Tak,da ne rabiš vse sama kupovat.user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4657
28.10.2009 13:21:06   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Aja,Doris,jaz bom za kostanje poskrbela,pa za kako pivičko.Tak,da ne rabiš vse sama kupovat.user posted image
jaz bom pecivo prnesla, da nebo Ly rekla, da ste ve kaj manj vredne in da ga nočem skuhat za vas   (Ly user posted image ), pa še kakšne kekse..

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4658
28.10.2009 13:21:39   
tasa_m
botrca.user posted image user posted image user posted image za Jana, da bo čimprej spet zdrav! 

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4659
28.10.2009 13:42:58   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

botrca.user posted image user posted image user posted image za Jana, da bo čimprej spet zdrav! 

hvala user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4660
28.10.2009 13:44:21   
botrca
Jaz pa grem zdaj jest, sem si skuhala omako s puranjim mesom in špagete ter zeleno solato. Jana sem že nahranila, pol pa počasi greva skupaj aji, aji...da si malo križ spočijem in naspim, saj ponoči nisem.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4661
28.10.2009 13:46:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Jaz pa grem zdaj jest, sem si skuhala omako s puranjim mesom in špagete ter zeleno solato. Jana sem že nahranila, pol pa počasi greva skupaj aji, aji...da si malo križ spočijem in naspim, saj ponoči nisem.
mi pa smo tvoje današnje kosilo včeraj imeli. Danes imamo pizo :D, Lija pa špinačo!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4662
28.10.2009 13:47:52   
botrca

mi pa smo tvoje današnje kosilo včeraj imeli. Danes imamo pizo :D, Lija pa špinačo!

pizzo sama pečeš...tudi testo sama naredišuser posted image ?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4663
28.10.2009 13:53:10   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

pizzo sama pečeš...tudi testo sama naredišuser posted image ?
ponavadi naredim vse sama ja. Ker sem na kulinariki našla res en ful dober recept kateri ni nikdar trd (testo  mislim). Ampak danes sem pa testo imela  kupljeno iz Hoferja (in ti rečem, da je ful dobro) , ker sem vedela, da nebo časa še testa delat, ko sem imela obisk. 

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4664
28.10.2009 14:15:15   
nejka000
Moja mala sreča po imenu Žan je prijokala na svet 11.3.2005.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4665
28.10.2009 14:17:09   
nejka000
Res vsem hvala za dobrodošlico in seveda za povabilo na piknik. Na žalost pa se ga ne bom mogla udeležiti saj me do nedelje ne bo.

Dosegljiva sem pa vseeno tukaj!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4666
28.10.2009 14:38:13   
tasa_m
Matcar samo zate user posted image

user posted image

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4667
28.10.2009 14:41:57   
doris04

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

jaz bom pecivo prnesla, da nebo Ly rekla, da ste ve kaj manj vredne in da ga nočem skuhat za vas   (Ly user posted image ), pa še kakšne kekse..

ok, za kostanje poskrbljeno...te pa jas kupim vez fruca, pa kako  flašo vode z okusom al cocto...rečte...ker naša  še samo čaj pije..za malo večje dece pa????? da me nebote pol kregaleuser posted image
pa bobike pa čips...še kake želje????? če folgate mi do 18 javite da odletim v trgovinouser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4668
28.10.2009 14:43:39   
arabela*
Mene tud jutri ne bo na piknik.Itak sem sama cel dan...malečke gresta pa pa....tastari dela,ko pride pa leti na klub...tako da....user posted image ,drugičuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu nejka000)
Neposredna povezava do sporočila: 4669
28.10.2009 14:44:12   
doris04

[/quote]

ok....te jas ne rabim štrudla pocat ne...aliuser posted image ????? verjamte da bote bol vesele bobik pa čipsauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4670
28.10.2009 14:44:53   
doris04

Matcar samo zate user posted image

user posted image

se podpišemuser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4671
28.10.2009 14:49:17   
doris04

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Mene tud jutri ne bo na piknik.Itak sem sama cel dan...malečke gresta pa pa....tastari dela,ko pride pa leti na klub...tako da....user posted image ,drugičuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image škoda;) ...kaj pa če prideš sama malo na čvek za pol ure...????user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4672
28.10.2009 14:53:07   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

pa pridi sama, vsaj pogledat nas..

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4673
28.10.2009 14:53:52   
tasa_m
hehe. vidim da je že doris enako napisala user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4674
28.10.2009 15:03:23   
ly117
Evo še mene. Ni šlo prej. Sma se od matcar z L oglasla še pri babiju in dediju. Dedi je reko da ima cajt kostanje pečt. Pa malo meseka za doris. Še bo katera druga da vem nabavit. Ko sma pa domov prišla pa je že bil moj doma pa kosilo že na mizi. Zdaj pa sem probala L uspavat pa mu nekako ni čeprav je že tak zaspan da je kr hudo. Zdaj se pa z atijem igra.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  185 186 [187] 188 189   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?