|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
25.10.2009 14:30:58   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: matcar
Bom jaz mojega vprašala,pa ti javim.Samo danes verjetno ne,ker grem zdaj delat,njega pa ni,ker tudi dela.user posted image

Saj se nena tak fejst mudi.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
25.10.2009 16:42:24   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Kaj imaš material doma že?

Ne še.

Hello!

Šele zdle našla čas, da se vam javim. Gloria veliko joka, pa tu in tam kaj naklofam majčicam (se jutri dobimo, ker sem v Ljuser posted image user posted image user posted image user posted image ), večinoma pa malo tolažim.
Matcar..material more bit po meri odrezan, ne more imet tega doma. Če bi si pa znala to odrezat tako kot mora bit po kotih in vse, potem je pa najmanjši problem zlepit pa nardit element.
Me je moj učil...user posted image , izučen mizar pač...mater so mizarji pametniuser posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
25.10.2009 16:43:22   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: christiana21

Hello!

Šele zdle našla čas, da se vam javim. Gloria veliko joka, pa tu in tam kaj naklofam majčicam (se jutri dobimo, ker sem v Ljuser posted image user posted image user posted image user posted image ), večinoma pa malo tolažim.
Matcar..material more bit po meri odrezan, ne more imet tega doma. Če bi si pa znala to odrezat tako kot mora bit po kotih in vse, potem je pa najmanjši problem zlepit pa nardit element.
Me je moj učil...user posted image , izučen mizar pač...mater so mizarji pametniuser posted image
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 4203
25.10.2009 17:42:54   
arabela*
tole jakno oddam...meni je prevelika....

user posted image

botrca.....se opravičujem za plašč.......če ti bo tale jakna vredu.....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
25.10.2009 17:44:08   
arabela*
Imaš še sicer fulllll dost stvari......za dat stran...bom en dan slikala in dala fotke gor...če ne bo romalo....nekamuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
25.10.2009 17:57:40   
doris04
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Doris04....sem poiskala stvari nekaj imam.Bilo je zgoraj v stanovanju zloženo,lahko dobiš,.......user posted image ..javi kako in kajuser posted image

..user posted image

jeeeeee...sem ful vesela...iskat pa lahko pridem jutri zvečer ob 18...ker prej nimam avteka

user posted image user posted image user posted image user posted image vendar si boš še sama sprala......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...prosim če je lahko vse zlikano pa na črto zloženo...pa po barvah tutuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ti si faca...kaj pa račun??????

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
25.10.2009 18:13:19   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

jeeeeee...sem ful vesela...iskat pa lahko pridem jutri zvečer ob 18...ker prej nimam avteka

ja kak hočeš.....lahko pa ti mojega pošljem,da ti zapelje do tja........popoldan.....

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
25.10.2009 18:15:22   
arabela*

[]vendar si boš še sama sprala......user posted image [image]

ma ne to,bilo je zgoraj že lep čas......saj bi jaz ampak mi res ni,ker sušilca nimam,pa sušit nimam kje...user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
25.10.2009 18:16:15   
arabela*

kaj pa račun??????

glej da boš spravla tolk denarja v priftošelcuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4209
25.10.2009 18:28:14   
doris04

ja kak hočeš.....lahko pa ti mojega pošljem,da ti zapelje do tja........popoldan.....

ja pa gor mi naj prnese...PA KAJ ŠE...user posted image
če si bla tak prijazna pa skup zložla...se bomo že sami pribasali in odpelali...kaj pa danes? ti je prepozno???da mi samo čez okno pokneš...pa odjaham dalje? samo predlagam???user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
25.10.2009 18:28:54   
doris04

kaj pa račun??????

glej da boš spravla tolk denarja v priftošelcuser posted image user posted image user posted image

mam v planu vlko štunfo kupit...samo kaj not dat...razen nogic sevedauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
25.10.2009 18:29:43   
doris04

[]vendar si boš še sama sprala......user posted image [image]

ma ne to,bilo je zgoraj že lep čas......saj bi jaz ampak mi res ni,ker sušilca nimam,pa sušit nimam kje...user posted image

ne se šalit bomo že porihtali...pa še sušilca mamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
25.10.2009 19:00:29   
arabela*
doris...pridi zdaj,ja.....user posted image

pokliči,ko boš na koroškiuser posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4213
25.10.2009 19:01:48   
botrca

botrca.....se opravičujem za plašč.......če ti bo tale jakna vredu.....user posted image

zakaj pa ne plašč? si ga že oddalauser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
25.10.2009 19:12:06   
doris04

doris...pridi zdaj,ja.....user posted image

pokliči,ko boš na koroškiuser posted image

že grem od domauser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
25.10.2009 19:38:05   
ly117
Čer! user posted image

Vas samo pozdravim in želim prijetni nedelski večer.
Me nekaj kuha, saj ni tako hudo. Ampak bom vseeno večer preživela v postelji in se malo stiskala k mojemu. Mi je pa ravnokar naredil večerjo.

Uživajte in se tipkamo jutri.

Nočko vsem.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
25.10.2009 20:07:19   
arabela*
doris04, tisti tepih s tačkami je za psauser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
25.10.2009 20:21:35   
tasa_m

Čer! user posted image

Me nekaj kuha, saj ni tako hudo. Ampak bom vseeno večer preživela v postelji in se malo stiskala k mojemu. Mi je pa ravnokar naredil večerjo.

Nočko vsem.

user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
25.10.2009 20:21:52   
tasa_m
čer user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
25.10.2009 20:47:04   
tasa_m
kaj pa te danes taka tuga tu gor?
botrca, Saraya, Marta, Doris...kje ste vse?? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4220
25.10.2009 20:56:18   
doris04

user posted image user posted image user posted image ja, ja si ga je že odneso ...ga je že posvojil in že spi na njemuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
25.10.2009 20:57:11   
doris04

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Čer! user posted image

Nočko vsem.

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
25.10.2009 21:04:01   
doris04
saraya...zjokala se bomuser posted image user posted image user posted image user posted image ...pa ki si bla prej s paketom...sem primerjala z  enimi hlačami in majco ki sta ji zdaj trenutno na knap....obup...veš kak malo boma ponosle, če je našauser posted image že tak vlka..pa take lepe so....jooooooooojjjjj...
v glavnem že vse perem...no mašinca
jutri ko posušim ji bom vseeno gor vlačla..tak da mama jutri modno revijouser posted image

mam pa že odjemalce naprej..tak da bojo drugi veseliuser posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
25.10.2009 21:06:29   
arabela*

saraya...zjokala se bomuser posted image [image]

kaj vse cote?user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
25.10.2009 21:07:31   
arabela*

user posted image user posted image user posted image ja, ja si ga je že odneso ...ga je že posvojil in že spi na njemuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?