|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke V.del
21.10.2009 10:57:19   
botrca
Punce, povejte mi a rabi katera varovala za elemente...jih imam ampak, ker se mora vrtat v element nisem hotla imet. Če katera rabi ji dam...noter je 7 kosov.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3701
21.10.2009 12:24:11   
marta82
Hej punce!

Kaj novega? Jaz doma pucam 100 na uro - imamo generalko, ker je prah dobesedno povsod. Kopalnica je gotova (razen nekaj malenkosti). Včeraj zvečer sem spet malo zakuhala, tak da bom danes počivala kolikor se bo dalo, ker zdaj bi bil pa že res čas da se dokončno pozdravim, ker se mi samo vleče.

To je to.
Lep dan želim.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3702
21.10.2009 12:30:16   
matcar

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Jaz pa sem bila pri zobarju..Dve uri sem se ubadala s strahovi tam.Pridem notri in on meni kar dve injekciji šibne,me je skoraj kap zadela,komaj sem se obvladala,da mu nisem skupaj zlezlauser posted image , me ven pošlje in me za 10 minut spet notri pokliče,češ da se bojo kanali čistli.....me je že drugič skoraj kapuser posted image ..začne in seveda boli ko stouser posted image ,nakar šibne še eno injekcijo.Ma groza,sem se že videla na "oni strani"..user posted image .................ampak sem preživela...

Ma raje grem trikrat rodit,kot pa še enkrat k zobarjuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3703
21.10.2009 12:33:19   
matcar
Mi pa kuhamo krompir za pire,mi bo mama dala filano papriko.Mnjami...mnjami...mnjami!
Maks je pri babici,je prišla po njega z avtobusom in nazaj pripelje z avtobuso.Je čisto zmešan,ko kakega vidi.user posted image user posted image user posted image Lea je tudi že od včeraj doma,je nekaj zbolela,upam,da se ne razvije v kaj hujšega.user posted image
Tak,da v petek lahko kavica,sem z eno od aprilk zmenjena v EP,pride v MB.Mogoče se nam bo pridružla.Če ne boste hude!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3704
21.10.2009 13:12:28   
arabela*
jaz sem tud doma..kuham testenine s pariško in jajco..njami ami..umiram na testeninahuser posted image ...upam da bolm lahko jedla sploh,ker še sedaj ust ne čutimuser posted image ...............M je pri babici za ves dan.....mogoče se vam v petek pridruživa z m,samo ni še sigurnouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3705
21.10.2009 13:15:43   
matcar
Mi2 z Leo sva se najedli zdaj,Saš pride čez 15 min na vrsto,pol pa gremo malo zalegnit.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3706
21.10.2009 13:21:12   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Mi2 z Leo sva se najedli zdaj,Saš pride čez 15 min na vrsto,pol pa gremo malo zalegnit.

kaki džeki ste......user posted image

jaz pa skuham,pol najem...ob štirih pa letim na dobo da mi oceno vpiše..user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3707
21.10.2009 13:31:46   
tasa_m

Jaz pa sem bila pri zobarju..Dve uri sem se ubadala s strahovi tam.Pridem notri in on meni kar dve injekciji šibne,me je skoraj kap zadela,komaj sem se obvladala,da mu nisem skupaj zlezlauser posted image , me ven pošlje in me za 10 minut spet notri pokliče,češ da se bojo kanali čistli.....me je že drugič skoraj kapuser posted image ..začne in seveda boli ko stouser posted image ,nakar šibne še eno injekcijo.Ma groza,sem se že videla na "oni strani"..user posted image .................ampak sem preživela...

user posted image user posted image   user posted image
kaj a si mela lahke porode? Jaz grem pa raje k zobaru kot pa še enkrat v porodno...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3708
21.10.2009 13:33:13   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Punce, povejte mi a rabi katera varovala za elemente...jih imam ampak, ker se mora vrtat v element nisem hotla imet. Če katera rabi ji dam...noter je 7 kosov.
jaz jih ne potrebujem. Glih iz tega razloga jih nisva kupila, ker mi je škoda v elemente vrtat. Sva kupila tiste ta druge, ko sam gor zahaklaš..

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3709
21.10.2009 13:33:51   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

kaj a si mela lahke porode? Jaz grem pa raje k zobaru kot pa še enkrat v porodno...

ma porod je proti temu,kaj sem morala danes prestat nulauser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3710
21.10.2009 13:35:54   
tasa_m
Naju z Lijo v petek nebo na kavico , ker sva že zmenjeni v petek z marčevkami iz Mb. in okolice v Qulandii, pa še obisk iz Ce. dobiva. user posted image

Jaz pa kuham za Lijo piščanca,zelenjavo in polento bo jedla zraven, ker nama kuham golaž+polento. Se mi je tak golaž zaluštal, da sem ga morala skuhat. user posted image

Marta.. super, da imaste zdaj do konca porihtano user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3711
21.10.2009 13:36:37   
tasa_m

ma porod je proti temu,kaj sem morala danes prestat nulauser posted image
user posted image user posted image
saj verjamem. Men je pa stalno muka v čakalnici sedet, saj pol ko sem noter ni panike,sam tisto čakanje tam.. user posted image

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 21.10.2009 13:38:54 >

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3712
21.10.2009 15:50:36   
ly117

Kaj bo kava v petek al ne?

Ja bo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3713
21.10.2009 15:52:00   
ly117

user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3714
21.10.2009 15:53:20   
tasa_m
ooo Ly, Luka spi? 

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3715
21.10.2009 15:54:06   
ly117
Tak,da v petek lahko kavica,sem z eno od aprilk zmenjena v EP,pride v MB.Mogoče se nam bo pridružla.Če ne boste hude!

Meni tudi paše v EP. Če se nam pa aprilka pridruži, pa nimam nič proti. Ob Kolkih pa (kavetkanje mislim).

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3716
21.10.2009 15:54:26   
ly117

ooo Ly, Luka spi? 

Ja ga je zmetalo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3717
21.10.2009 16:00:29   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

ooo Ly, Luka spi? 

Ja ga je zmetalo.

mir pri bajti ha?

pr men je konec mira..joče
čao

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3718
21.10.2009 16:03:28   
ly117

ooo Ly, Luka spi? 

Ja ga je zmetalo.

mir pri bajti ha?

pr men je konec mira..joče
čao

Čao.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 3719
21.10.2009 16:57:58   
matcar

Meni tudi paše v EP. Če se nam pa aprilka pridruži, pa nimam nič proti. Ob Kolkih pa (kavetkanje mislim).

Mi2 sma zmenjeni okoli 10-h.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 3720
21.10.2009 16:59:38   
matcar

kaki džeki ste......user posted image

Pri nas je vedno tak,ko se najemo.Tak vsaj malo počivam lahko,drugače tak ni šans.Te pač izkoristim.user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 3721
21.10.2009 17:02:05   
ly117

Mi2 sma zmenjeni okoli 10-h.

Še eno podvprašanje? Kje v EP?

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 3722
21.10.2009 17:43:10   
Rubin.
Marta82, da ne prideš iz forme, bi ti predlagala, da ko pri tebi končaš, prideš k meni. Ne bom nič jezna. user posted image

Saraya kakšna jed pa je to? Testenine z jajci in pariško? Še nisem čula za njo. Res pa je, da nisem ljubiteljica testenin, ampak odkar imamo otroka, sem se psihično prepričala da sem. user posted image

Danes mi je Ch21 prinesla oblačilca, ki jih je mala frajerka že prerasla, joj kako so kjut. Takšna tini mini, kot naša princeska. user posted image

Torej v petek ob 10h v EP?

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3723
21.10.2009 18:23:06   
botrca
Ojla,

sem šla malo k sosedi na čvek...kak je pasalo.

Saraya...user posted image  user posted image  user posted image  za pogum in kaj tako naprej...saj sploh ni tako hudo kot si napisala. Jaz grem tudi rajši k zobarju kot rodit...user posted image .

V petek kava ob 10h v EP...ja mi paše. Če ne pride kaj vmes, pridem.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 3724
21.10.2009 18:48:37   
arabela*

saj sploh ni tako hudo kot si napisala. image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

brez skrbi da je bilo, še malo hujše kot sem opisala...še zdaj me cela glava in vse boli od tega danes..user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 3725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  147 148 [149] 150 151   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?