loremi -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del (16.2.2010 14:15:52)
|
Dober dan! Hvalaaaaa vsaki posebej, mwaaaa love you all! mismis hvala, ti tako močno želim, da se ta mesec vpišeš kot bodoča s trebuščkom v to temo! Moja NS je za mano, uživala sem, ko sem gledala bebice, malo manj pa ko sem mislila, da mi bo to UZ napravo kr čez trebuh dol do hrbta porinla. Ampak wiiiiii, še moj je bil hepi, ko je šel z mano in ju videl. Tveganje za DS je, glede na mojo starost in meritve, pri enem 1:3010 in pri drugem 1:3571, tko da je rekla dr., da je to v redu in da mi ne priporoča nadaljnih preiskav v zvezi s tveganjem za DS. Me so happy! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image] Je pa eno dete manjše (49 mm) od drugega (61 mm), tko da je rekla, da je potrebno to bolj spremljat in da naj mi moj os.gin. napiše napotnico za porodnišnico, da mi mesečno naredijo UZ, da bi s tem spremljali tamalega, če je kaj narobe ali je pač samo manjši (upam, da ne bo še tu komliciral in spet začet bla, bla, bla to ni nč, ker hočm to napotnico). No upam, da ne bo nič naroče. Izcedki so pa itak še naprej dnevna stalnica. Vsem lepo pozdravček in lepo preživet dan želim! No absolutno pa veliko sreče naprej!
|
|
|
|