womanpolice -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del (19.12.2009 17:51:36)
|
Živjo! Bom še na tej temi mal starim uspešnim borkam poročala.... kak je bilo v MB na posvetu in spermiogramu... No, tkole je... Spermiogram ni bil dober. Celo za polovico slabši kot prej. Pa že prej ni bil Bog ve kaj... Sva vprašala ali je še sploh toliko, da bi se dalo kaj oplodit, in so rekli, da nekaj je še, da problem bi bil da ne bi bilo nič več.. Opažava, da se mu z leti spermiogram le še slabša in če ne bova kmal prišla do željenih vprašanje ali bova sploh kdaj... če bo šlo tkole navzdol. Na toksoplazmozo sem negativana... po en stran dobr po drug slabo... Se bomo morali paziti, če nam bo nekega dne uspelo... Rekli so nama da pošto dobiva januarja, in da postopek bi naj bil nekje marec,april... celo leto od prvega naročanja... Jst res upam, da bi bil MB za naju zmagovalen... Mora bit........ drugače ne vem kaj bova, če bo šlo skoz tole navzdol s spermiogramom... So rekli, da je "problem", ker jst pridelam velik celic, moj pa nima toliko materiala niti toliko kvalitetnega za oplodit, in ne morejo potem vseh mojih celic uporabit... Tolk bi naj bilo zaenkrat... Grem večerjo delat, ker sva cel popoldan prespala (službena zabava...).. Sva pa mislila it dans smučat, pa jo je sneg zagodel; še v trgovino sva morala peš-kar je men čist odgovarjal, čeprav ni tolk bliz. Sedaj pa greva jutr smučat na Stari vrh, ker imajo otvoritev.. pa še sonček bo... Želim vam lepo nedeljo in za vse držim močne pesti, da se vam izteče kar najbolje. Lp.
|
|
|
|