lana70 -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del (29.11.2009 10:57:40)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Maxi Cosi Mura 3 - vse v kompletu pa zgleda takole. Vi ste bolj svetovljanski, pa če bote nabavljal, se splača v Nemčiji nabavt al pa preko Ebaya. Midva sva voziček nabavla na Bolhi, so eni prodajali novega kot neželeno darilo, je bil 100 EUR ceneje, košaro sva kupila tudi na Bolhi, staro 4 mesece, kot nova, ostalo pa sma nabavla preko Ebaya in dobla v roku 5 dni domov, poštnina pa je bila komaj 15 EUR. Vse skupaj se mi zdi, da pride nekaj čez 700 EUR. Aha, nabavla sma pa tud Isofix za v avto, enkraten je, stane tam okrog 120, pa na netu jih tud ful prodajajo. Ker potem lupinico samo klikneš noter in se ne rabiš zafrkavat s pasovi, pa še to je najbolj varen sistem. [image]http://www.bambinodirect.co.uk/images/LgProd/pak5-mura3-GREY.jpg[/image] joop, zakon je.....meni je sicer všeč tango red kombinacija...aja, Reby, se že enih 14 dni ogledujem za isofixom....ker imam ta sistem v avtu, moram vzet easyfix a ne, ne pa easybase...sem pa ga našla na spletni strani od sončka, je enih 30 eur cenejši kot v BC...a praviš da je zakon? Pol se splača kupit? Do kdaj pa naj bi bil ta sistem uporaben?
|
|
|
|