lana70 -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del (16.10.2009 16:47:21)
|
IZVIRNO SPOROČILO: sapi IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: sapi Punce povejte, če veste kako z napotnicami za nosečniške preiskave npr, če greš na napotnico na NS+DHT in pokaže kako nepravilnost ali imaš potem tudi amnio na napotnico ali ne ... me zanima, da vem ali naj grem na NS+DHT na napotnico ali samoplačniško ... Pa še nekaj, če ni skrivnost tiste, ki ste se odločile za amnio zakaj ste se odločile ... če boš imela slabe rezultate, te bodo oni poslali na amnio......amnio pošljejo pa vse nad 37 let...jaz sem šla zaradi downovega sindroma, ker ti ga samo tukaj lahko potrdijo ali ovržejo ali pa na tisto preiskavo, ki je dosti prej, biopsijo horionskih resic..nekaj takega.....koliko pa si stara? Januarja 37, PDP imam maja ... če prav razumem si se sama odločila ... meni je G tudi predlagala amnio zaradi let, ker pa sem bila skeptična mi je napisala napotnico za NS+DHT v primeru, da si premislim pa dobim novo za amnio .... ...meni ni žal...če bi morala izbirati, bi šla še enkrat......razmisli.....NS+DHT je baje zgolj okrog 80% zanesljiv....ne vem, naj ti še kdo malo bolj svetuje, mogoče iz stroke. Če pa imaste primer v družini, pa sploh ne bi oklevala....
|
|
|
|