hermy1 -> RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del (9.5.2010 11:12:45)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zup2 Sapi hvala za jutranji obrok cukra [sm=smiley36.gif]! Biba dihamo s tabo, pa naj bo danes ali jutri [sm=smiley31.gif] BarbiG pri nas se nič ne pripravlja, edino [sm=duda.gif] se je kar fejst umirila in moram šteti gibe [sm=smiley29.gif]. Me včasih kar malo skrbi. Še dobro, da imam tako kot S* AS. Aja, še poročilo včerajšnjega presenečenja za našo mami: Skoraj jo je na rit vrglo, tako je bila vesela. Prišli smo (skupaj z nečaki) na vrata z malo belo kepico v naročju. Najprej sploh ni dojela, potem pa jok in veselje [sm=bravo.gif]. Uživajte v sončnem dnevu! Dobro jutro! Sva se z mojim malo dlje "crkljala" v postelji, pa potem zajtrk...pa se malo zavleče. Pri nas se žal sedaj že nekaj oblači [sm=smiley13.gif]! Sapi, sem po zajtrku, ampak to tortico bi pa z veseljem zmazala [sm=smiley36.gif]!!! Ja, Biba dihamo (mogoče se pa še kaj spomnim od 20 let nazaj[sm=zmeden.gif]?? O Zupka , potem pa se tvoja drži napisanega, da se mora proti koncu umiriti. A ste mami spet prinesli maltežana?? Krasno, da je bila vesela...jaz bi ga trenutno še zelo težko s komerkoli zamenjala in bi bila le še bolj žalostna in verjetno jezna na vas [sm=zmeden.gif].
|
|
|
|