Sempervivum -> RE: Otročki po IVF/ICSI (11.9.2009 22:05:37)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum Aja, Reby, a bi ti bila tako prijazna, pa bi mi napisala, kaj vsebujejo tele Antiflat kapljice[sm=zmeden.gif] Plis [sm=jezicek.gif] Je tolk teh kapljic, pa me prav zanima, koliko se kaj razlikujejo med sabo. Jaz ima Gas bimbi in BioGaia, pa res ne vem, če bi še ene kupovala [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] [sm=zmeden.gif] Notri je Simethicon Saharin natrium Natrium ciklamat mastitis - ja, zgleda da se men res tole dela, zadnjič na levi zizi, pa mi je po enem dnevu zginu, sem si skoz masirala in črpala, ko mali ni zizal. Boli ko [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], ko vleče. Zdej pa imam na desni in spet jovo na novo, masiranje pod vročim tušem, obkladki, dojenje, črpanje, vročina. Upam, da tudi tokrat izgine. Če ne, grem jutri k zdravniku. Hvala! Sem mislila, da so zeliščne, pa vidim, da so spet nekaj tretjega [sm=zmeden.gif] Naši otroci bodo že sedaj čist zadrogirani [sm=zmeden.gif] [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Tudi jaz držim pesti, fige in smokve, da mastis do jutri izzveni [sm=smiley20.gif] Gremo dojit, pol pa (upam) spat ... zadnje čase nam mali nekaj štrajka - do polnoči ne zaspi [sm=zmeden.gif] Nočko
|
|
|
|