obayifo -> RE: Otročki po IVF/ICSI (31.10.2009 22:43:37)
|
čer dons pa res ni blo nč tukej gor :) sm na hitr (po diagonali) prebrala za nazaj o copatkih, kilcah (js sm še 3 v plusu, pa ne bom mela nč proti, če jih gre kej več dol), telovadbi (kaj je že to?? mora vozičkanje res past v to kategorijo, če ne, sm čist na nuli), pole dancinga pa jasno nism spregledala :) mi smo bli pa leteči zadnje dni.. v sredo smo bli na UZ srčka in so rekl, da je sicer 2mm odprtince, ampak ne bo hudga, tut če se ne zaraste do konca, ne bi smel met nobenih težav. v četrtek smo šli spet k P, ker so ble zjutraj spet krvave nitke in nam je dala napotnco za alergologa na PK, kamor smo šli včerej zjutrej in sm bla s tamalim tam v čakalnci od 8.h do pol treh popoldan (še dobr, da sm mela 3 riževe stiroporčke s sabo, ker avtomati sam čokoladke furajo), vmes so ga 2x pogledal in vzel kri, najprej je probala iz rokice in ga mesarla - mimgrede, s tko debelo iglo bi še men težko kej iz žile potegnila - pa ni šlo in smo moral iz glavice vzet, revček je tako jokal, še dobr, da nisem zlo občutljive sorte glede teh zadev, ker bi se še men zrolal; ko je končala in sem ga vzela v naročje, je bil tko izmučen, da je v trenutku zaspal. jaz sem do nadaljnega naprej na dieti brez mleka in jajc in čakamo na izvide. krvave nitke v blatu so ble pa itak danes zjutrej spet... je bil pa srček danes izjemno priden, pravi cuker. res, da mu je ful pasal spat, ampak vmes smo se pa dojil, igral, smejal, govoril... zgleda, da nas je mal nauču, kako delat z njim :) mislm, da je njegova največja težava v tem, da je zaspan, pa revček ne zna sam zaspat (tko k eni, k sam dol pade, pa konc..kjerkol in kadarkol), dudica pride v poštev itak samo k je zaspan (al pa kadar so ga krčki matral, pa zadnje čase teh skor ni več), sam jo mora nekdo pomagat v ustih držat :) morm spet kakšno fotko dat v album.... kje se pa vsi skrivate? a ste po pokopališčih hodil cel dan?
|
|
|
|