obayifo -> RE: Otročki po IVF/ICSI (10.10.2009 23:31:30)
|
sempervivum, hvala, bom se jim javla sladek zele pa smokiji pa po moje res niso najbolša izbira. zele napenja, smokiji so pa iz arašidov, ki so ful alergeni... joj, da ne začnem, kaj vse men zadiši, pa se ne dam. paradižnika se tut naj ne bi jedlo - pa to vela sam za svežga al tut za kakšno juhco al pa omakco? pa orehi - a tut v potici, k so prepečeni? uf, pa kakšna pica bi počas že sedla, pa kej čokoladnega, pa sladoled... serendipity, jaz bi tut jedla.. pa ne vem več, kaj. in pr nas tut duda ne gre, nikakor 'posesat', skos z jezikom rine levo desno in ven in nekaj 'grize'. pa flaša glih tko.. sej berem vas vse sproti, kar prek telefona s kavča v dnevni, včasih tut med tem, k mali sesa, sam pisat je pa vseen lažje pr kišti.. mi tut ne spimo, mala tečka je zdele v naročju in debelo gleda, kaj mama počne, spal pa ne bi... tut čez dan mi je parkrat zadremal na joški, ko ga odložim, je pa konc veselja trudmo se s handlingom, ampak je mali trdno odločen, da se on rajš nazaj zvija, kot naprej ponnoč pa za dva dojenčka skrbim in ne spim.. sm se dons sam mal obrnila na drugo stran, ker me je že hrbet bolu, pa je dragi že odložu roko čez glavo od malega in še dobro, da je ta zapiskal, ker ni mogu dihat, da sm prec skočila. moj dragi očitno nima vgrajenga filinga, da ma sina v bližini.. da o tem, kako trdno spi, niti ne govorim, si ne predstavlam, kaj bi blo, če mene kakšno noč ne bi blo doma, mali bi se loh drl na vse pretege, dokler se ne bi zadušu, pa ga ne bi zbudu.. lučka, nisi edina. sej kadar gre 'samo v službo' že nekak prenesem, pol so pa še predavanja, pa še posu med vikendi - dons ga do večera spet ni blo doma - takrat se mi pa 'zafržmaga' in sem tako samaaaaaaa (pa čeprou mam malega sončka pr seb in je itak skos posu z njim), tako da te čist razumem. zakaj pa gre neža že v svojo sobico, če smem vprašat? no, pa mamo spet alarm, vprašanje, kdaj bomo zaspal... tut večerno kopanje ne pomaga
|
|
|
|