Sempervivum -> RE: Otročki po IVF/ICSI (5.9.2009 13:49:20)
|
Ja, Goldy, jo moraš malo bolj nežno trepljat [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Nekaj me še zanima ... enkrat si pisala o neki zadevi, ki jo imate na zibki in riše like po stropu ... sem hecno napisala, a veš, kaj mislim [sm=zmeden.gif] Mi napišeš kaj več o tem? Pri nas vreme vpliva tako, da smo včeraj cel dan po malem sitnarili [sm=smiley13.gif] Jaz sem šla na ZZZS, da uredim zdravstveno kartico za ta malega, prej sem ga seveda podojila, in po vseh pravilih bi moral spati najmanj 2 uri. No spal je vsega skupaj mogoče pol ure s prekinitvami, mož ga je ves čas nosil po rokah Tako da sem potem vsa nesrečna šibala nazaj domov, uredila pa itak nisem nič [sm=zmeden.gif][sm=hudicek1.gif] No, danes je pa čist druga zgodba Ponoči je spal ene 6 ur v kosu, sem ga podojila, potem pa še 3 urice in spet dojenje in tako naprej ... Sedaj spi, mene pa že malo skrbi za zvečer, če bo ful naspan, kaj bomo počeli [sm=zmeden.gif] A kej vozičkate zdej v tem čudnem vremenu [sm=zmeden.gif] Jaz si včeraj nisem upala ven, da naju ne bi kakšna ploha kje ujela [sm=smiley13.gif] Nas je pa čedalje več! [sm=bravo.gif] Pa tako luštni so tile naši otročički [sm=bravo.gif]
|
|
|
|