lučka 25 -> RE: Otročki po IVF/ICSI (17.9.2009 21:54:11)
|
Oktavija, čestitam [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] [sm=bravo.gif] mismis, kako lep seznam[sm=smiley1.gif] IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25 Handling, probamo izvajat čim bolj, kar se da. Poleg tega pa jo vsakič tudi podložimo ob bokih in pri nogicah s pleničkami, ko jo damo v lupinico. To so em pa doma natreniral - svakinja in brat pa še prijateljica ker morajo njihovi otroci to uporabljat zaradi boljšega razvoja. Je pa to priporočljivo za vse, zaradi kolkov. Nič, se še javim kaj kasneje, zdaj me že kliče naše dete. Hm, kak to približno zgleda? Ker meni te lupinice niso glih cool, ampak zaradi prevoza sem in tja drugega ne ostane ... Daš kakšno slikico gor? Oz malo opišeš? Ma nimam nobene slikice. Ko bo pa možnost pa pošljem še slikico. Je pa tako, da tri plenice zviješ kot palainko. Daš plenico po dolžini na pol, potem pa zviješ. Eno podložiš z desne in eno z leve strani ob boku in ob dnu malo privzdigneš pod ritko. Tretjo pa daš pod nogice, da ne visijo dol od dela ko je prepasan otrok med nogami. Upam, da je dosti razumljiva razlaga. [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|