xerox -> RE: Lena pomočnica vzgojiteljice (3.9.2009 14:13:26)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: xerox IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: mika IZVIRNO SPOROČILO: Naja31 Meni je pa neumno, da se zdaj nihče od staršev noče izpostaviti. Zakaj ne? Kdo se bo pa zavzel za otroke če ne njihovi lastni starši? Pisanje po forumih in spraševanje kaj naj narediš ne bo zaleglo. Jutri jo npr. pri zajtrku ko bo samo sedela vprašaj zakaj ona nič ne pomaga. Se strinjam....kolikokrat sem slišala, ko so starši, bolj mame rekle, kao da nič niso holte reč, da ne bi otroka dobili na piko.....ja, pa kaj še.....pisnit niso upale, niso se upale zoperstavit....strahopetnice .l.in so raje razpredalo po forumih [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Volga me prov zanima, če bi šla kam v restavracijo in bi čakala natakarja da te postreže, pa ne bi sfolgal priti do tebe ker ima gužvo, njegov sodelavec pa bi sedel, pa nič delal, če bi tudi rekla, da ti je čisto vseeno, kako sta si rasporedila delo? Mislim, da bi zelo hitro popenila, ko bi šlo za tvojo r.i.t. No jaz pa v tem primeru ne bi komplicirala in se pritoževala, ko gre pa za mojega otroka pa se bom pritožila sigurno. ja no saj, daj se, pa boš videla kako in kaj. Ker me ti ne mormo povedat, zakaj pomočnica ves dan samo sedi. Moje vprašanje sploh ni bilo, zakaj pomočnica ves dan samo sedi, saj ti si natančna, bi lahko bolje prebrala. Vprašala sem, če poznate kak primer, ko je kdo hotel otroka premestiti v drugo skupino?
|
|
|
|