yelci
|
Joj,jst sm tud tko zalostna,k sm mela CR.Ob 3 ponoc mi je odtekla voda,popadki so bili,toda neredni.Ko sm prsla v P sm bla ze 4cm odprta.Ob pol sedmih so me dal v porodno sobo,ob 7 je prsla G in babca,me pogledale,nakar pa babca pravi G "in kaj ji lahko dam",G pravi "vse lahko dobi".Pa zacne babca,ja,ji bomo dal umetne.Jst nism bla za to,pa ona "ja sej zarad mene lohka 12 ur rojevate,al pa 2 dni,da ona gre itak ob 3 domov,pa zakaj bi trpela,da sm itak ze 4cm odprta,ker pa popadki niso redni(mela sm jih na prib 10-15min),bi ona to mal pospesila.OK,pa sm popustila.Do 10-ih sm bla odprta ze 8cm,nakar ona se pojaca dozo(to je moj ugotovil sele kasneje),in ob pol enajstih sm mela popadke na 1min in to tako mocne,da aparat vsakic,ko sm mela popadek,ni zaznal srcka mojga .Pol pa panika in poklicejo dr.Pusenjaka kaj narest,pride v porodno in najprej ukaze,naj ustavijo umetne popadke,me pregleda in rece,da,ce se v roku ene ure ne zacne akcija,da bo CR.No odpirala se nisem vec,popadki se zmer na 1min in to 1uro in pol.Ob 12.38 sm dobila krasnega fantka s CR.Tolk sm jezna na uno babco,se dobr,da si nism zapomnila njenega imena,ker.......
|