barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleopatra28 IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute 1. bo jok in stok, zakaj ne pridemo 2. isto kot 1. 3. mas prav 4. itak, da ne bom pa u bistvu, vem, da je problem cisto lahko resljiv. samo sem se morala spihat!! podpis pod higuys ... če bo pa jok in stok pa kaj, pa naj bo, če lahko z jokom in stokom izsiljuje, pa naj ... mene ne bi. PAč se odvadi hodit tja na kosilo, reči, da se bolje počutiš in boš sama kuhala. Na obisk pa pojdi tam ene 2x na mesec. ne vem, problem je rešljiv. In zakaj samo 2x na mesec,pa blizu zivijo,stara mama...kaj ji ne bi raje povedala,da,ko otrok spi,naj ga pac lepo pusti na miru,v varstvo ji ga itak ne bos dala,ce se sama tezko hodi...bo pa po moje grozno uzaljena in zalostna,ce kar naenkrat prekines stike.Joj,da je se moja ziva,tudi prazeno moko na olju+mleko,ji pustim,. ko sem to pisala, še ni bilo posta o tem, da živijo zelo blizu. tole, kar je boldano pa. ..lahko ji že reče, samo, starejšim ljudem tako stvar dopovedat je pa bolj težko, na žalost imam izkušnje, da morajo ravno takrat pridet na obisk, pa pogledat kako otrok spi, pa ga mao premučkat ko spi itd... če pa rečeš, naj otroka pusti pri miru, ko spi, je pa itaq hujše, kot da bi ji ne vem kaj naredil ...(moje izkušnje)
|