|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   policija
5.6.2005 12:44:09   
Tanyya
pikec0,bil je samo en policaj,pa še to brez kape,brez loparja...mislim da po zakonu bi moral to imeti.
al bina,glavo dam da se moj ni spomnil tega,ker s takimi štosi se ne zajebava,ker bi videl:hudicek:Sicer pa sem par dni nazaj brala da so aretirali kokoš,ker je napačno prečkala cesto in je mogla pred sodišče.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   policija
5.6.2005 12:45:56   
Tanyya
potni nalog sta imela veljaven

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   policija
5.6.2005 12:48:06   
Anonimen
Ah ja, v banana republiki. Ne vem no, še malo ga potipaj, kre tale zdaj brez kape in loparja je pa že tu mač.

Ne, zdej pa res ne bom več drezala...kaj pa urgenca?

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
   policija
5.6.2005 12:48:33   
Anonimen
Kaj pa če je žalitev uradne osebe? kako sta se pa kaj obnašala?
Policaj mora biti sicer urejen, imeti lepo zapeto uniformo, značko... ampak to nima veze z kaznijo, gre za interno zadevo.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
   policija
5.6.2005 12:58:38   
Tanyya
Na urgenco bo šel,pa jutri še do svoje zdravnice.Žalitev uradne osebe?rekel je da se jima mudi,pa če je vesel ko je za 80.000 kazni napisal,da bo dobil večjo plačo.o :hudicek:,bom počasi še jaz kaj novega zvedela:)-

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   policija
5.6.2005 13:04:49   
Tanyya
Ankica,hemofilije nima,ko je bil dojenček je bilo par dni ok,pol je pa prišlo do enih zapletov in so mu en obvod delali,poleg tega ima cirozo jeter(pa ne pije)pa povečano vranico.Za enkrat zadeva stoji pri miru,če se poslabša more na transplantacijo.Zato me pa tako skrbi če se kam udari ker lahko pride do notranjih krvavitev.Upam da če bova imela :duda: ne bo mali kaj podedoval.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   policija
5.6.2005 13:09:27   
Anonimen
Joj, pa res nima sreče. Potem je pa res dobro, da gre čim prej do zdravnika. Pa upam, da bo vse OK.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   policija
5.6.2005 13:13:14   
SANDY
pnce moje, mene vpašte, vam koj iz prve roke povem

Zej po novem je tako, da so tri vrste vste kazni-al kako naj se ozrazim. Je plačilni nalog, potem je odločba, ki jo izda pristojna PP in obdolžilni predlog-oz. bivši predlog k sodniku za prekrške.
Če je vozniku izdana odločba, policaj zraven izda obvestilo kršitelju, da je zjasni o okoliščinah prekrška. To pomeni, da ti lahko na kraju ali v roku petih dni pošlješ na pristojno PP, obrazložitev, zakaj si storil prekršek.

Povem pa še to. Na cesti srečujemo miljon raličnih ljudi, in nekateri se res obnašajo naravnost svinsko. Če si naredu prekršek, odgovarjaj zanj in ne da so ljudje pol polni izgovorov.
Tako da, ker tebe ni bilo zraven, dejansko ne veš kaj je sploh bilo.
policaj je vozniku na zahtevo dolžan povedai ime in priimek ter na kateri postaji dela. To je vse.
Tako, da bo vrjetno tvoj dragi na dom dobil odločbo, katere ni potrebno podpisati na kraju.
Če je pa spravil tisto obvestilo, je pa gor napisan čl. po ZVCP, po katerem je storil prekršek. povej ga, pa ti povem, kaj je naredu narobe.

LP :sloncek:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   policija
5.6.2005 13:16:24   
Anonimen
No, evo, Sandy bo rešila zadevo :bravo:

Sandy, mene pa zanima, ali so kje objavljene vse registrske številke policijskih avtomobilov?

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   policija
5.6.2005 13:26:53   
eva1
gospod policaj-včasih angel, včasih zmaj...:)-:)-:)-:)-:)-
mi je glih na misel pršla ta pesmica....

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   policija
5.6.2005 13:35:09   
SANDY
hehe albina, kje pa si ti zej to najdla...pojma nimam :sloncek::sloncek:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   policija
5.6.2005 13:49:31   
Tanyya
no zdej je pa kle tip od nje in ti bom povedu kako je blo iz šentjerneja sva se vračala domov. v novem mestu k sta dve črpalki od petrola je bla zaprta in sem zapeljal na drugo ki je bila na drugi strani ter si je sodelovec kupil sendvič. nato sva odšla in prečkala polno črto. vem da je to prekršek in je negova vrednost 20000 če pa plačaš v osmih dneh pa 10000. in se dopeljala naprej videl sem policaja ki je na drugi strani nki mahal in skakal smao nims vedel kmu je bilo to namenjeno. nato me je ustavil na začetku avtoceste. ni dal zvočnih signalov za ustavitev kar bi jih mogu ko sem zabremzal in ustavil se je skoraj zabil vame. dal sem mu vozniško in prometno ter me je vprašal kam se mi tako mudi rekel sem do naslednje stranke. nato je tm pisal in preverjla pol ure k en majmun k bi še jst hitrej tisto kazen napisla in nama izročil obema po 80000 tisoč jst se nism strinjal. nato sem mu rekel če vesel ko je napilal tako kazen ali če bo dobil povišico pri temu. nato sem si zapisal registrsko avta. in poklical 113 ter povedal kaj se je zgodilo na drugi starni mi je rekel da lahko napišem ugovor glede na njegovo vedenje in jst naslonil zvezek na njegov avto in pisal ta butl je pa spustil ročno in avto je lezel nazaj k sem se dvignil je zabremzal k sm se sklonil da bo začel pisatje spet sputil bremzo k da me jebe u glavo nato mi je dal vozniško in prometno še prej me je vprašal če mi jo sploh da al pa mi jo bo vzel za 24 ur sm rekel men je vsen itak jo bom dobu nazaj. nato je še neki bil pamtene ko sm mu rekel da se bom odpeljal naprej in nadaljeval z svojo vožno in je rekel da bom kršil zakon. ko pa sem mu rekel da mi naj pove ime in primek ki je mi je dožan je zprl oken in me z avtom zadel v komolec in ramo ter odrvel naprej. jst sm še enkrat poklical 113 in mi je rekel policj da naj samo napišem ugovor ker on ne more govoriti proti policju ali v prid ,meni nalepko od imena je pa strgla takooj dol k sm si začel zapisovati njegovo registrsko

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   policija
5.6.2005 13:55:49   
Anonimen
A to sta bili črpalki v Novem mestu ali na Otočcu? A sta šla po stari cesti ali po avtocesti?

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
   policija
5.6.2005 14:00:28   
SANDY
sej maš na plačilu napisane člene. Dej napiš, zakaj te je sploh štrafov.
Za enega pač polno črto-se pravi neupoštevanje prometne signalizacije-to je 10 čukov oz pet v osmih dneh.to je 116 7 5! kaj pa je drugo??
Sicer pa, če misliš da so te neupravičeno kaznovali napiši ugovor oz. po novem, zahtevek za sodno varstvo

LP

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   policija
5.6.2005 14:08:58   
Tanyya
šla sta po stari cesti,če greš od Šentjerneja proti Lj ,prideš čez en most in sta črpalki na obeh straneh.
sandy,nobenega potrdila ni dobil,nič.Ustavil pa ga je zaradi tega,ker ko je šel iz črpalke ven,je prevozil polno črto.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   policija
5.6.2005 14:13:44   
SANDY
sam za polno črto je plačilni nalog! In ga je mogu dobit, razen če ga ni preč vrgu!

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   policija
5.6.2005 14:15:25   
Anonimen
Se vdam...razen, če so kje v zadnjem tednu dve črpalki zgradili :ups:

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 42
   policija
5.6.2005 14:46:14   
Tanyya
ojoj,jaz še manj vem.Čez en star most po stari cesti pa stare črpalke so.Zdaj vse vemo:)-Nič,bomo vidli če bo kaj po pošti prišlo.Zdaj grem pa kosilo kuhat,mi že full kruli po želodčku.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   policija
5.6.2005 15:25:23   
Anonimen
O.K.
Vidim da mamo tle strokovnjaka....

Jest se ne grem več. Sicer sem neki našim sikala sam so me skenslai, pol sem dala za prebrat, pa mi je reku neki tcka k Sendi in da se folk dostikrat kar neki sika tja u tri dni, pol sem pa sam še kosilo pojedla in šla, se mi ne da razglabljat o policajih...

Svoje zakone pa poznam, to pa ja..

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 44
   policija
5.6.2005 15:59:22   
Tanyya
pikec0,hvala pa drugim tudi,Sandy je fajn napisala ja.Zdej a je ona policajka al ma pa kakega doma:)

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   policija
5.6.2005 16:30:18   
SANDY
sem jest polcajka, pa še enga takega mam doma..:)-:)-

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   policija
5.6.2005 16:34:57   
pika74
ej sandy mene pa še neki zanima, k smo se prejle na pikniku neki menil.

Jaz grem jutri v Avstrijo z avtom od mojga bodočga tasta. Pa me zanima, če res rabim eno potrdilo iz AMZSja, da imam pooblastilo, da mi ga tast posoja?

A to velja samo za tujino al tud po SLO?

:zmeden2::zmeden2::zmeden2::zmeden2:

Hvala Sandy:rozica:

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   policija
5.6.2005 17:55:58   
rija
Veš kaj Tanyya, ljudje različno interpretirajo vsak svojo stran zgodbe. In če je že razpravljal o tem, da bo policaj dobil zaradi njegove kazni večjo plačo, je brcnil v temo! Mislim, da tvoj dragi ni tako nedolžen kot se dela. Na cesti se itak mudi vsakemu, kazni za toliko denarja pa mu tudi ne bi napisal brez osnove. Veš, tudi policisti odgovarjajo za to, kar napišejo.
Pa še vprašanje: kaj pa je tvoj dragi sploh počel zunaj, da ga je policist lahko povozil? Če jaz dobro vem, mora počakati v avtomobilu do konca postopka. Zaradi varnosti policije namreč ne smeš izstopiti iz vozila. Mogoče pa sta tvoj in njegov kolega kaj skakala okrog policista?
Pa tudi to, da če je tako bolan, in v taki ŽIVLJENSKI nevarnosti, ni šel takoj na urgenco, mi ni čisto logično. Mislim, da se je najprej hotel malo potožiti na 113 in če bi šlo skoz bi pač šlo, če ne pa ima potem še vedno rezervno varianto za pritožit se. Zame je to čista špekulacija.
Ne trdim, da je policist ravnal 100 % pravilno, že ko se ni hotel legitimirati je storil napako. Vendar pa se ima vsak pravico pritožiti čez postopek.
Veš, tudi sama sem nemalokrat ZELO jezna na policijo, češ zopet so mene ustavili in skasirali. Ko pa bolje premislim, pa me še nikoli niso, če nisem nečesa storila narobe.
Vedno pa ima vsak novec dve strani.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   policija
5.6.2005 18:01:38   
rija
Ker nisem do konca prebrala postom, vidim tvoj nivo komunikacije, ki je sramoten za nekoga, ki ima končanih vsaj 8 razredov osnovne šole. Tako se ne čudit reakciji policista. Tudi on je samo človek. Če bi bila jaz na njegovem mestu, bi ti odvzela vozniško za 24 ur, da se vmes malo pomiriš. To je namreč možno... Imaš srečo, da je bil pametnejši od tebe in te je spustil.

(odgovor članu Tanyya)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   policija
5.6.2005 18:20:24   
Anonimen
Čeking.

(odgovor članu Tanyya)
  Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.