Bety -> (ne)čakajoče na.... (6.6.2005 8:23:04)
|
Še jaz.... Nekako v četrtek in petek sem bila obupno teeeečna in sem izmerila tudi BT okrog 37C, kar kaže, da je do O prišlo...kregala sem se s svojim, da me je skozi spraševal, kaj mi je in kaj hočem....potem sem začela veliko jesti....zvečer sva šla ven in meni so dišali čevapčiči...komaj sem čakala, da prideva domov...sem vzela eno žemljico in skrivaj jo pojedla (ob 3 zjutraj)...in tako...opažam, da sem ful lačna... NI REČENO, DA NAM JE USPELO, ampak imam vse znake progesterona v krvi... Kdaj naj bi delala test???hmmmmm...najprej čez en teden, 13.6. in potem do 16.6. (ko je 14. ali celo 16. dan od O) pa bo vse jasno...ali M ali :modri: ... Naslednji ciklus pa bom prosila za klomifen...Zdravnik in njegov asistent sta kritizirala paglavčke, da so preveč leni in zelo malo se premikajo na mestu...mogli bi švigati in hiteti...tako...to je, pravijo vpliv alkohola, ker ta družba prav neumno sili moškega, da vsak dan nekaj spije...celo med malico si ponujajo pivo...pravijo, da pretiravam....vendar spermiji tudi povejo svoje... Tako...lepo se imejte...itak se ne beremo do četrtka, ker nekaj popravljajo... :love::love::love: in :rozica::rozica::rozica: od Bety
|
|
|
|