Julij (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Anonimen -> Julij (5.6.2005 11:14:07)

Dobro jutro julijke.
Danes pa se še ni nobena oglasila, verjetno še poležavate, pa tudi vreme je tako.
Mi bomo danes kar doma ostali. Komaj čakam da bo kosilo in da gremo vsi skupaj malo počivat:zaspan:.
Danes morem naredit krajši seznam imen za našega zaspančka. opažam da je iz dneva v dan dolj miren, verjetno mu zmankuje prostora.
Malo sem zaskrbljena glede teže. Vem da nima nobene povezave koliko bo otrok težak z tem koliko se nosečnica zredi, ampak jaz sem se zredila samo 7-8 kg in me je strah dabo otrok majhen. A je možno?

Lepo nedeljo vsem skupaj.

Anonimen -> Julij (5.6.2005 14:06:26)

Po mojem danes vse uživamo v tem prijetem hladu :bravo:

Mislim, da nima veze, če si se zredila "samo" 8 kil. Če se mali dobro razvija (kar ti itak povejo na UZ), pol bodi vesela, da nimaš preveč plusa :)-

Grem nazaj / naprej počivat in uživat, dokler je samo 17 stopinj :)-

Uživajte, drage moje :rozica:

PBJ -> Julij (5.6.2005 16:28:13)

Ja, danes je kar prav prišla tale ohladitev. Mi tudi bolj lenarimo:muca:. Sva z možem naredila pohorsko omleto, sedaj pa mi je slabo, pa želodec me boli:(. Bom vzela en rupurut pa bo...upam.
Saška, tudi jaz sem pridobila do sedaj 8 kil, pa je vse OK. Mali, po besedah G baje ne bo težak (bo povprečen), ampak to ni zaradi tega, ker sem pridobila takšno težo. Nič se ne sekiraj, otrok vzame, kar potrebuje.

lp in uživajte.

Stran: [1]