Anonimen -> RE: ABTRONIC X2 (2.11.2009 8:00:11)
|
Dejte ga srat punce. Takšne mišice, ki jih imajo v reklami, je potrebno dosti več odrekanja in trdega dela ter tudi ustrezno prehrano, kar pomeni, da je potrebno imeti posebno pripravljeno hrano, pravilno kombinirano in vsekakor veliko ur na teden redno, če želiš imeti mišice in postavo kot je prikazana v reklami. Poleg tega pa, v teh reklamnih spotih, za katerokoli stvar že gre kot pripomoček k vadbi, nikjer ni navodil, da je potrebno mišice najprej raztezati in ogrevati, predno se začne napor z mišicami. Ravno tako ni nikjer navedeno glede raztezanja in ohlajanja na koncu. Hkrati pa tale elektronski del, ki krči mišice niti ni zdrav. Enkrat sem ga sprobala in sem pomotoma dala na malček močnejšo opcijo, mi je skor srce v gate padu. Vsekakor je bolj zdravo, če greste na začetku pod vodeno vadbo, da se pravilno naučite izvajati krčenja mišic, dihanja in vsega, kar spada zraven, pridobite motivacijo in nato lahko z naučenim nadaljujete doma. Tole, ko blebetajo o vadbi samo 5 minut na dan, je zavajanje kupcev.
|
|
|
|