Rojstni dan v živalskem vrtu (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


nynna -> Rojstni dan v živalskem vrtu (1.9.2009 21:13:48)

Zanima me če je že katera organizirala rojstni dan svojega otroka v živalskem vrtu? Kako so bili zadovoljni otroci, ali je vredno 11 evrov na otroka, vaši vtisi.
Hvala lepa za odgovore.




buči -> RE: Rojstni dan v živalskem vrtu (2.9.2009 5:31:32)

Bili so otroci 2 kolegic, zelo zadovoljni. Naši so še premajhni, ampak ko bodo dovolj veliki, jih tudi jaz peljem tva praznovat rd.




ksenija12 -> RE: Rojstni dan v živalskem vrtu (2.9.2009 8:04:22)

Po moje zna bit luštno, ampak letos se vsi pritožujejo zaradi os..ne vem sicer, če so še, ampak mi od junija dalje nismo več šli V ZOO ker je bila katastrofa s temi osami.




urška76 -> RE: Rojstni dan v živalskem vrtu (2.9.2009 8:15:58)

Mi smo bili spomladi. Nam je bilo všeč, otroci so uživl (os pa nismo imeli, ker je padal dež [sm=smiley1.gif]).
Najprej si je mali izbral dve živalici, ki ju je vodič prinesel v predstavitveni prostor. Naš si je izbral kunca in grlico, na razpoago pa imaš še nekaj kač, pa enega velikega pajka, pa nek kuščar je bil še. Vse živali so seveda nenevarne. Otroci jih lahko pobožajo, vzamejo v naročje. Potem smo šli mal naokoli, pa smo zebram jabolka metali, pa slon jih je dobil, od blizu smo si pogledal kamele,... po obhodu se gre pa v prostor za pogostitev (zraven trgovinice s spominki). Oni poskrbijo za pice (za nas, ki smo imeli v glavnem petletnike jo je bilo viška, je navkljub pomoči staršev ostala), pa za vsakega otroka je ena piksna multi sole. pa v prostoru je hladilnik. Mi smo sabo prinesli torto in nekaj pijače. Mislim, da smo bili v tej sobi lahko urico in pol, potem smo šli pa domov. Smo sicer imeli v planu it potem na igrala, pa nam je dež to žal preprečil. Pa starši slavljenca imajo prost vstop, starši povabljencev pa plačajo otroško karto se mi zdi.




Stran: [1]