Kako pogosto kaka 1 mesec star otrok (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Novorojenček, dojenček

Sporočilo

janja.k -> Kako pogosto kaka 1 mesec star otrok (1.9.2009 20:40:36)

OJ! Zanima me kako pogosto / kolikokrat na dan je normalno, da se pokaka dojenček star 1 mesec? Naš je bil na začetku pokakan vkoraj pri vsakem obroku dojenja (na 3 ure), sedaj, ko je star 1 mesec pa se pokaka le cca. 2krat na dan. Je to ok?
Hvala in LP!

lukec -> RE: Kako pogosto kaka 1 mesec star otrok (1.9.2009 20:48:31)

Ja, to je čist o.k., pravzaprav je pri dojenih o.k. tudi, če nekaj dni ne kaka.

Mateja4 -> RE: Kako pogosto kaka 1 mesec star otrok (1.9.2009 21:23:10)

naša bo v soboto 1m stara in se tud pokaka2x, včasih 3x dnevno

anabanana1981 -> RE: Kako pogosto kaka 1 mesec star otrok (1.9.2009 21:33:41)

Moja bo kmal 2 meseca,ampak lahko rečem da že odkar smo prišli iz porodnišnice kaka 2x do 1x na TEDEN!Sem vprašala patronažno če je to v redu pa je rekla,da je ker je dojen.Nevem a ma to kej veze poletni čas,da je mlek bolj redek in s tem več lula kot kaka,ker se spomnem pr ta prvi sem jo vsake tri ure previla in je skoz kakala je bla pa jesenska.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

tanja1980 -> RE: Kako pogosto kaka 1 mesec star otrok (1.9.2009 22:12:29)

baje da do 10 dni se ni krize...
moja je najprej kakala 1 mesec vsakič, potem 2-3x na dan potem vsak dan zdej pa sem prisla na to da ze peti dan ni kakala in smo ji dali glicerinsko svečko...je začela manj jest in po moje jih tut boli...

dokler je 1x je po mojem se ok, sicer pa očitno vedno manj kakajo in je boljši izkoristek[sm=hudicek1.gif]

Blueeyes -> RE: Kako pogosto kaka 1 mesec star otrok (2.9.2009 7:52:25)

naša je mela v prvem mesecu vsako plenico pokakano, pol v drugem mesecu je kakala vsak drugi dan, v tretjem mesecu pa nekje na 3-4 dni... enkrat samkrat je bila zaprta 7 dni, pa smo ji dali laktozo (1 teden, da se ji je malo uredila prebava).. zdej kaka vsak dan.. celo 2x ali 3x včasih

daisyb -> RE: Kako pogosto kaka 1 mesec star otrok (3.9.2009 11:15:50)

odvolj ce se enkrat na dan...pa tudi, ce se kak dan ne ni nic narobe. moj ze od zacetka kaka enkrat na dan lai pa vsak drugi dan...

Stran: [1]