ZPIZ - pritožba zaradi referntke (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


srečka nosečka -> ZPIZ - pritožba zaradi referntke (1.9.2009 20:25:37)

Ni moja navada, da pošiljam pritožbe, ampak tokrat jo bom. [sm=hudicek1.gif]
Velikokrat sem poslala zahvalo, ker so uslužbenci na različnih koncih bili prijazni in ustrežljivi, ampak tokratna zadeva mi je pa dvignila pritisk. [sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif][sm=smiley34.gif]

Mami je bila na ZPIZ-u, kjer je urejala nadomestilo za nego za pokojnega očeta, ki je umrl je dva in pol meseca nazaj. [sm=smiley19.gif]Itak, da so to uredili in odobrili, oče ni dočakal, ampak OK, ne gre za to.
Glupa baba, oprostite, drugače ji ne morem rečt, je mami povedala, da moramo priti vse tri nekaj podpisat. Valda jo mami vpraša, če moramo prit skupaj in ona pravi NE. OK, grem jaz prva tja in želim podpisat, da se strinjam, da ta znesek nakažejo mami. Pa mi FUL prijazen gospod pove, da moremo priti vse skupaj tja istočasno. [sm=zmeden.gif] OK.
No, včeraj je šla tja mami, do te glupe babe in ta jo nadere, ponižije, ji očita, da naj se sramuje [sm=zmeden.gif] [sm=hudicek1.gif] Česa ali koga naj se sramuje? Tega, da je izgubila zlatega moža? [sm=smiley19.gif] Nič ni prišla prosit, niti ji težit s svojo žalostjo, želela je samo uredit, kar je pač imela.
Evo, danes se zmenimo vse tri (mami in midve s sestro) in gremo tja. Ko nas je skupaj zagledala na hodniku je pobegnila, ja dobesedno, v sosednjo pisarno. Me smo šle do njenega prijaznega sodelavca in vse uredile. Mami je bila tam tako nervozna, da se je samo sesedla v pisarni. [sm=smiley13.gif] Ko smo končale, potrkam na vrata sosednje pisarne, se predstavim in ta babura - šprint ven iz pisarne [sm=zmeden.gif], v arhiv, kamor pač nisem mogla vstopit.
Jaooooo, me je spet dvignila. [sm=hudicek1.gif] Nič, sem šla za 5 minut ven in spet nazaj.

Evo sem jo dobila v pisarni.
Se ji lepo predstavim in ji ji povem, da si tega ne dovolim, da se tako obnaša do moje mame in ne do drugih. Še najbolj pa ne prenesem tega, da kdorkoli koga žali in ponižuje. Zraven je bila še njena šefica, ki ni niti pisnila. [sm=zmeden.gif] Najjo se nitem drrla, niti je nisem žalila, vse v mirnem tonu, ki ga ona z mojo mami ni zmogla.

Zdaj pa mi povejte, a je smiselno, da spišem še kakšno pritožbo zoper to referentko? [sm=zmeden.gif]

Res sem ogorčena in hkrati žalostna zaradi takšnega obnašanja, ker si mislim, da moja mami ni edina, ki je deležna takšne "pozornosti". [sm=hudicek1.gif]




Moyca_ -> RE: ZPIZ - pritožba zaradi referntke (1.9.2009 20:28:27)

ti kar spiši, ker mogoče bo jutri na vrsti katera druga gospa




CatJa -> RE: ZPIZ - pritožba zaradi referntke (1.9.2009 20:35:00)

Jaz bi rekla, naj pritožbo napiše mama samaoz. v svojem imenu, saj najbolje ve, kako je potekala komunikacija.




donat -> RE: ZPIZ - pritožba zaradi referntke (1.9.2009 20:40:49)

kar napiši, jaz sem šla z mamo na ZPIZ za izračun pokojnine pa je bila tako neprijazna referentka[sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif][sm=hudicek1.gif]

jaz bi takšnim ljudem kar dala odpoved!




Tjašy -> RE: ZPIZ - pritožba zaradi referntke (1.9.2009 20:41:20)

Ja napiši.Ženska ima očitno to v krvi in verjetno tvoja mami ni edina na katero se je "spravila".[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image]Jaz sem pred cca.5 leti prodajalcu v City parku tako zagrenila(s pritožbo),da je bil dva meseca na disciplinski.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]Bil je aroganten,živčen,...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image]Skliceval se je na to,da se ločuje in je pod pritiskom.Pol se je imel dva meseca čas kulirat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley7.gif[/image]




kajajaka -> RE: ZPIZ - pritožba zaradi referntke (1.9.2009 20:48:52)

jaz bi spisala pritožbo, ampak se mi zdi, da jo mora mami, ker je bila do nje neprijazna...




donat -> RE: ZPIZ - pritožba zaradi referntke (1.9.2009 20:52:52)

napiši ji ti ona pa se naj podpiše[sm=smiley1.gif]




Onasiss -> RE: ZPIZ - pritožba zaradi referntke (1.9.2009 22:07:20)

IZVIRNO SPOROČILO: Tjašy

Ja napiši.Ženska ima očitno to v krvi in verjetno tvoja mami ni edina na katero se je "spravila".[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image] Jaz sem pred cca.5 leti prodajalcu v City parku tako zagrenila(s pritožbo),da je bil dva meseca na disciplinski.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Bil je aroganten,živčen,...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image] Skliceval se je na to,da se ločuje in je pod pritiskom.Pol se je imel dva meseca čas kulirat.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley7.gif[/image]

Eno je, če si aroganten, živčen drugo pa je, če si NESRAMEN IN ŽALJIV.




veronikab -> RE: ZPIZ - pritožba zaradi referntke (1.9.2009 22:08:19)

Definitivno napiši, oz. napišita skupaj z mamo in ona naj se podpiše.




loremi -> RE: ZPIZ - pritožba zaradi referntke (2.9.2009 7:34:27)

Ja, javna uprava ve, da smo ljudje skoraj "odvisni" od njih, da ko kaj urejamo, se enostavnio moramo na njih obrnit in ker moramo vse uredit, nej bi tud prenašal vse. Marsikje se obnašajo precej nesramno, arogantno, žaljivo. Pa sploh ne posplošujem, niti najmanj, sem naletela že na tako prijazno osebje, da nisem mogla verjet, ampak večkrat pa doživiš popolno nasprotje.

Če boš poslala pritožbo, jo sestavi skupaj z mami, ona ve potek, kaj je bilo in tudi mami naj se podpiše.




muška -> RE: ZPIZ - pritožba zaradi referntke (2.9.2009 11:05:29)

absolutno pisna pritožba. pa upam, da veš ime in priimek




Anonimen -> RE: ZPIZ - pritožba zaradi referntke (2.9.2009 18:23:15)

Če je bilo tako kot je tvoja mami opisala, naj napiše mami pritožbo, ker je doživela ona. Ali pa jo ti napiši na računalnik, mami se naj pa podpiše. Žaljenje in dretje na stranko v vsakršnem primeru ni dopustno, sploh pa da loviš to referentko po uradu, da ji poveš tasvoje, se mi je pa za smejat [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] ,  Mogoče pa nadrejeni ali sodelavci samo še čakajo kakšno pritožbo čez tako sodelavko, da se je znebijo ali povod, da jo dajo na disciplinsko.
Vsi smo zaradi osebnih problemov kdaj pa kdaj boj izstopajoče živčni, (nehote) stranke pa občutljive, ampak se da vse pogovoriti in opravičiti. V vašem primeru pa očitno ni tako.
Mimogrede, zakaj je mami šla sama tja, če je pa prejšnji dan prijazni gospod omenil, da morate priti vsi skupaj?




Stran: [1]