Reklamacija mobitela (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

resnik -> Reklamacija mobitela (1.9.2009 18:46:52)

Aloha!

Pred 2 mescoma (ali se prav napiše mesci?;) sem kupil nov telefon SE W760i, z njim nisem najbolj zadovoljen saj je počasnejši od mojega 2,5 leti starega SE W850i(aplikacije laufajo zelo počasi, enako se počasi nalaga pri internetu, kvaliteta izdelave).
No glavni razlog za reklamacijo se mi zdi, ker se mi je odluščila barva s podolgovatega kovinskega predela pred zaslonom, na katerega pritisneš in potisneš navzgor zaslon (zdrsni telefon), da se pokažejo se tipke. Na odluščenem delu je sedaj bela barva (cca 2,5 cm), kar je moteče. Naj povem, da mi telefon ni padel na tla in da ga normalno uporabljam (pri w850 se ni nikoli nič odluščilo).
Naslednji razlog je, da telefon ni izpolnil mojih pričakovanj oz je počasnejši od mojega 2 l. starega w850. S telefonom nisem zadovoljen in bi ga želel zamenjati za kak drug hitrejši telefon z kvalitetnejšim ohišjem.

Pogodbo ima pri Mobitelu še slabi 2 leti, zanima me glede na vaše izkušnje/vedenje ali je možna menjava telefona za kak drug model? (vem da ga lahko dam v garancijo, vendar bi ga rad zamenjal!)

Rad bi izvedel mal vaše izkušnje preden se obrnem na Mobitel.

Hvala vnaprej in lep dan![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

J.L. -> RE: Reklamacija mobitela (1.9.2009 19:46:33)

to, da tel ne izpopolnjuje tvojih priakovanj, ni nikakršen razlog za menjavo oz. reklamacijo. dvomim, da ti bojo ustregli z menjavo, če tudi se ti je odluščila barva. 

zvesta -> RE: Reklamacija mobitela (1.9.2009 19:50:58)

tudi jaz misli, da z zgoraj naštetimi razlogi nimaš šans za vrnitev... to šanso si imel 8 dni od nakupa, zdaj pa ne več...

Abundancija -> RE: Reklamacija mobitela (2.9.2009 7:54:59)

napiše pa se: pred dvema mesecema [sm=smiley1.gif]

talika81 -> RE: Reklamacija mobitela (2.9.2009 9:05:39)

po mojem mnenju bi lahko uveljavljal reklamacijo samo za odluščeno barvo na pokrovu.

za to, da pa ti telefon ni všeč, pa ne moreš uveljavljati reklamacije.

Stran: [1]