ivy@ -> RE: Junijčice 2010 (10.2.2010 9:11:47)
|
oila,no da se še jaz malo javim..tudi mi smo imeli morfologijo,vse je ok,bila sem v 21.tednu rekla pa je da je bebito težek za 22.teden,za sladkorno mi pa ni nič rekla[sm=zmeden.gif] tudi ona je potrdila da bo [sm=modricrtici.gif] ampak itak sem to čutila že od samega začetka.. dobila sem tablete za železo,fuuuuuj,ogabne so pa še zaprle so me,tako da sem imela kar pestro čez vikend[sm=smiley36.gif] glede vozička,jaz sem ga dobila ta vikend,mi ga je mami pripeljala,kupili pa smo ga od njene sodelavke in to zelo ugodno,zraven je še lupinica aja pa še previjalna z banjico za samo 120 eurou pa še to mi ni blo treba dat,sta mami pa ati častila[sm=smiley36.gif] tako da sem kr poceni skos pršla,zdj pa morm kupit sam še jogi za v posteljico pa še to je mami neki gledala od dormeota za 85 eurou,tko da...hihi mogoče se bo spet izprsila[sm=smiley36.gif] ja jst sm si pa zračunala dohodnino in me je tok zjezil PLAČAT MORM 200€,premal so mi v službi trgal in sm bla prejšn tedn toook jezna,sploh se nemorm sprijaznit,ko pomislm kaj vse bi lah kupla za mojga [sm=duda.gif],ampak dobr usaj na vozičku pa na previjalni sm prišparala aja pa še vinjeto bo treba pr plači kupt,joj joj sami stroški [sm=hudicek1.gif] aja pa še neki,dva tedna nazaj sm bla čez vikend v bosni,če ma kera priliko naj gre tja kupovat stvari,joooj kr boun rataš k vidš kaj majo use pa use tok poceni..jst sm dala za posteljnino(odeja,vzglavnik,tisto okoli posteljice,rjuha in še en mjčken vzglavniček v obliki srčka) 15€,odejice take k jih loh zapneš pa [sm=duda.gif] ubistvu not oblečeš po 7€,res je use ceneje kot tuki,no sj jst tud vrjetno nebi šla,ampak je tko naneslo da smo šli in sm hitr izkoristla priliko[sm=smiley36.gif] ampak vozički pa take stvari pa se še bolj splačajo,tako da če imate koga,ki hodi dol ga kr natovorite [sm=smiley36.gif] no zdj sm se pa za ceu mesc razpisala bodte pridne in pazite na svoje bušije,pappa
|
|
|
|