meymey -> RE: Junijčice 2010 (7.12.2009 14:52:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: novakatja Punce, mene je začela blazno glava bolet. Baje lahko do 3 lekadole vzamem, najboljše nič. A mate kakšen domač nasvet? Ginek. pravi naj se sprehajam na svežem zraku, pa mi je slabo, če sem pokonci. Sicer sem že včasih med menstruacijo imela točno take glavobole. Začelo se je pa čez noč. Za znoret. A imajo v C&A v LJ tudi nosečniški program? Lej, vzami lekadol, pa ne čakaj preveč dolgo, da se ne razboli, saj ko so bolečine hude, pomaga le "šus v glavo". Jaz sem ga ravnokar vzela. Drugače pa so pri meni pomagale včasih masaže glave, prebrskaj na netu točke, ki se masirajo... Drugače pa se javljam za vozičkanje po Tivoliju (meni se bolj dopade Mostec, no..). Danes sem pa teti dala za poslušat Angel Sounds, je slišala našega plavalca [sm=smiley36.gif]. Jooj, upam da me neha bolet glava!!! Aja, pa še en hec. Jaz sem bolj fantovska punca, pa nekak nikoli nisem padla v to decembrsko vzdušje (po vrhu vsega sem dobivala VEDNO eno darilo za novo leto in rojstni dan, pa še torto sem si morala delit z bratom, ki ima RD 10 dni za mano :( ). No, da skrajšam, v soboto sem slišala od Wham Last Christmas in sem se kr raznežla, začela pet, postala ful dobre volje [sm=smiley36.gif]. Tile hormončki so kr kul včasih. Pa da ne povem kak gledam Extreme House Makeover, ko vidim, da otročki dobijo svoje nove sobice, pa kak so vsi veseli... Moji prijatelji bi padli v nezavest da me vidijo [sm=jezicek.gif], reke solza.
|
|
|
|