meymey -> RE: Junijčice 2010 (20.11.2009 10:18:50)
|
Helo, evo mene iz pregleda... sem komaj danes šla ponovno dat tudi vodo, tako da sem še pred tem v laboratoriju čakala da me "prime" na WC. Moj je bil kr živčen :D, jaz pa nisem in nisem mogla, čeprav sem spila slab liter vode takoj ko sem se zbudila :D:D:D. Živci zgleda. Po pol ure čakanja sem obupala in odhitela do gin na nuhalno :D. Moj je seveda bil zraven, ga je lepo posadila na stol da je imel pregled nad dogajanjem. In začela: aha, tukaj je (plod čisto pri miru), ga bom zmerla, bla bla... jaz pa čisto paf iščem kje se vidi utripanje srca. Velik je 4,7cm in seveda je našla srček z utripom 161. Kaže mi nogice, rokice, jaz nič ne vidim :). Dete pa še kr čist pri miru. No in pol se le "razjezi" in močno pritisne v trebuh. In pol se je začelo... ves vznemirjen je začel mahat z rokami, nogami, obračal glavico, na koncu pa se postavil tako, da je gledal direkt iz ekrana...v smislu:"A bom mel kaj mira, prosim???". Občutek je bil... ja ne vem, ne morem opisat, še zdaj mi gre na jok. Moji obrambni sistemi so ves čas bili pripravljeni na najhujše :). Vse je ok, mere so idealne, vse se vidi, ima dve roki in dve nogi [sm=smiley36.gif], pa zgleda da je črnogorski zrak vplival ne samo na mojo plodnost [sm=jezicek.gif]. Izmerila pa mi je cca. 1:2400 in rekla da ni potrebe po nadaljnjih testih. V glavnem... bebico imamo!!!!!!! Aja... moj je pozabil CD vzet, jaz pa pozabila vprašat za spol! Itak sva bila oba čisto zmedena!
|
|
|
|