Majček28 -> RE: Junijčice 2010 (11.11.2009 16:54:04)
|
Dannnn, sej me niste še odpisale, a ne? [sm=smiley36.gif] V službi visim cel dan za računalnikom in mi potem doma res ne pride na pamet da bi še kaj bulila v ekran. Ta teden imam tamejčkeno v toplicah z dedijem in me tud tolk ne pogreša, da bi se z mano kaj po telefonu pogovatjala [sm=zmeden.gif], men je sicer mal težko ker jo tkooooo pogrešam, ampak sem vesela, da me ne pogreša in da uživa 100/h. Bogi dedi pa babi tud, bosta verjetno rabila še en teden toplic, da si mal odpočijeta [sm=jezicek.gif] Meni ni več slabo, spim spet dobro, trebušček je kar mal splahnel in so mi cunje spet prov [sm=smiley36.gif] Pri meni vedo že vsi, je mm (moj mož ) kar raztrobil od veselja, v službi sem pa sama tudi že povedala, ker se pripravlja neka reorganizacija in nekaterim poteče pogodba, tako da vedo mal računat da me spet kmalu za eno leto ne bo. Sprejeli so, tako kot prvič, fulll pozitivno in je šefica zelo vesela...vem da je iskrena....joj, kolk to velik pomeni, če si lahko tko odkrit in sproščen v službi. NS...jaz sem prvič šla in bom tudi tokrat, brez filmčka, tega bom vzela na morfologiji. Se mi zdi, če obstaja verjetnost, da prevrijo kako in kaj, zakaj pa ne. Se pa zavedam, da tudi pri rezultatu 1:50 000 sem še vedno lahko tista 1! Vsekakor pa odločitev vsake posebaj, ker na koncu koncev je lahko zadna odločitev zelo zelo težka! Gripa....dilema ni kaj...jaz se ne bom ker: Brina ni v vrtcu, delam sicer z ljudmi ampak fizičnega stika zelo malo, v šoping centre že tko ne hodim (če res ni nujno! ), z avtobusom se ne vozim...mogoče nespametno, ampak je trenutno več argumentov za NE kot za da. Želim si, da bi bilo čimmanj slabih novičk iz pregledov, vsem puncam [sm=smiley31.gif] in da bi kmali spet zagledale novo pikico. ...grem še mal delat
|
|
|
|