Bam Bam -> RE: Junijčice 2010 (5.11.2009 10:07:28)
|
Hej hej nosečkiceeeee!!!! A ste kaj dobre volje, ker sonček sije? No, nekaj se trudi sijati čez oblake :) Jaz pa se kar lotim komentiranja: soncnizarek glede partnerja in vse evforije okrog trebuščka... moj se sicer veseli vsega skupaj z mano, ampak pri moških gredo te stvari povsem drugače. Recimo nam je takoj jasno, da smo nosečke.... izostane M, pojavljajo se nosečniške tegobice, hormoni podivjajo, potem priejo prve brce, trebušček haja... Moškim se to ne dogaja in tako veliko težje vse to dojemajo. Verjemi, da ko pa dete pokuka na ta svet... še presenečena boš kakšna čustva premore tvoj možak :) Gajka, oprosti, ker imaš na seznamu napačen datum. Ne vem kako se je to zgodilo.... popravim ob prvi priliki. Pa tudi vse ostale kar povejte, če kaj ne štima, ... pri vseh postih in datumih mimogrede in nehote pride do kakšnega tipkarskega škrata. Ej, pa čudovit fižolček raste v tebi.... Čestitke za dobro opravljen pregled!!! Katrin30 glede kremic pa mislim je čist odvisno od posameznice. Ene se začnejo takoj mazat, redno, 2x na dan, pa vseeno fašemo strije... druge srečnice pa koži ne namenjajo nobene pozornosti, pa se izmažejo brez črtic. Torej, če si nagnjena k strijam (jih ima mami, jih imaš od pubertete), potem kar začni... Katere? Hmmm... jaz pravim, da važno, da so mastne :) Tanjusi, tudi tebi cestitke za plapolanje srčka! Čudovit občutek, kajne? A sem preveč direktna, če vprašam koliko si stara, ko si dobila take omejitve glede slončkanja, dvigovanja? Sej veš... babji firbec pač :) Kiya, glede folne kisline vsepovsod prebiram da se jo jemlje do konca nosečnosti. ampak škodit pa sigurno ne more, če jo jemlješ do konca in morda še med dojenjem, ker se višek itak izloči iz telesa. Nikita* si te kar predstavljam kako cele popoldneve skakljaš v pižami... He he... super!!! Važno da nam je komot, kajne? Bušika, čestitke za nosečnost in dobrodošla med nami! Kdaj pa imaš PDP, da te dodamo na seznamček? sa5i, a ti si pa že 5 kg lažja?!?! OMG, to pa ni dobro... Pa si omenila svoji G te težave z bruhanje... Šment, upam da to kmalu mine. Jaz ne bom več jamrala zaradi teh občasnih slabosti, ker vidim, da bi bilo lahko veliko huje. Anonimna, mene tudi vonjave spravljajo v obup. Groza me je vikenda, ko imam žehte in mi po stanovanju "diši" po mehčalcu... Bljah... Drugače je pa tudi moja konf. št. 34, ampak sem se že v prejšnji nosečnosti pridno redila, tako da so mi ble prav hlače št. 38. Tinci1, mislim da je nosečniški oddelek samo v Supernovi. O cenah nosečniških oblačil pa raje ne bi diskutirala... Prav oderuške cene imajo. Ker pač vedo, da nekaj moramo oblečt... Soncnica3, upam da se tvoje težave z mehurjem kmalu razrešijo... Bogica... upam, da ne bo šlo naprej na ledvica, ker potem je pa hudič...
|
|
|
|