naraščaj
|
Čer No tut moj pregled je za mano. Vse BP, clo na hitr nrdila UZ (preverla plodovnico, poslco, obseg trebuščka - rekla, da bo kr konkretno dete ) . Zdej mi je že na obeh zadnji pregledih nahitr nrdila UZ, kljub temu, da mi je pri morfologiji rekla, da je to zadn. Sam verjet to sam kontrolo nrdi , ki traja lih cca 1-2min. Jst sem pa tut bolj mirna. Se mi je pa potem tok vrtel in sem bla cela omotična, da sem se komi pripeljala domov. Sem pol kr mami rekla, da je šla po tamalo, jaz pa sem se za eno urco dol vlegla, das em mal k seb pršla. Tale vročina mi je čist ubijalska. Še dobr, da se rešimo pred pravim poletjem. Si ne predstavljam kak bi blo s tem bauhom sred julija. Jaz bi pomoje kr v banji spala. Ful mi je vroč, čeprav sem jaz po naravi tak zmrzljivc. Naslednji pregled + CTG mam 7.6 Popoldne pa smo itak bli p mojih, da se tamala zdivja. HB, da sta tko blizu, ker v stanovanju ni za bit. IZVIRNO SPOROČILO: annie No, midva z Nikom pa sva prehlajena ...joj, se mi zdi, da se me že celo nosečnost loteva prehlad...en za drugim Meymey, super, da je Tomi ok...pa kaki lepi ticker in slikico imaš Tut pr nas je tko s temi prehladi. S tem, da je tamala dobla ful neke rdeče izpuščaje/mozolčke po hrbtu tik pod vratom pa do sred lopatic, pa nekaj po sprednjem delu. Pojma nimam kaj bi blo. Najprej je zgledal kot tist rdeče pikce, ko jim je prevroče, sam zdej pa ne, so bolj veliki. Ne vem, če ne bom jutr klicala P. Sicer srbi jo ne, Mah ne vem kaj je zdej to. Nč grem počas v mižule, pa še WC me vabi. Neki me šrafa - sem prestavla vozni red na večer