Majček28 -> RE: Junijčice 2010 (27.10.2009 17:06:37)
|
daaaaan, a ni škoda, da je že tema zunaj, pa sončka tud ni več...tkooo lep dan je bil...tiste, ki ste ga izkoristle bravo za vas, jaz sem ravno takrat, ko se je čisti sonček naredu morala v službo in bom tuki še do 19h...bljak...ni kej, treba je eurčke služit [sm=smiley36.gif] Danes moram pa kar potrkat, mi zjutraj za spremembo ni bilo slabo in tud čez dan se je umirilo...upam, da je to bilo to od nosečniške slabosti in da je ne bo več nazaj [sm=smiley36.gif]....ja seveda, potem pa svizec pride in zavija čokolado, a ne [sm=smiley36.gif] Lekadol...meni je rekla G, če že moram za bolečine ali vročino kaj vzet naj bo to lekadol, nikakor pa ne aspirin! Sama poskušam preživet s čimmanj 'kemije', če pač ne gre pa vzamem lekadol. Mi je pa v 1 [sm=nosecka.gif] ful komplicirala v lekarni- sem res grozno kašljala in se nikakor nisem mogla pomirit, zato sem šla v lekarno po en sirup za kašelj....in ker je bil na bazi medu mi ga ni hotla prodat [sm=zmeden.gif] je rekla naj prinesem od dr. da ga lahko kupim. Med je namreč skupek večih 'zadev' različnega izvora, odvisno kje se čebelice 'pasejo' in je kot tak neprečiščen, zato naj ne bi bil dober za male otroke in nosečke....no, na koncu sem ga vseeno dobila- v drugi lekarni [sm=smiley13.gif] A ve kaj komplicirat pri prehrani? Jaz vem, da v 1[sm=nosecka.gif] sem kar...glede suhomesnih izdelkov pa kakšnih nefermetiranih mlečnih izdelkih...zdaj se pa kar mal spozabim, upam da me ne bo to 'koštalo' [sm=zmeden.gif] Res hecno, kako je v drugo vse drugače, mogoče kar preveč samoumevno. Gremo punce, kje so poročila iz pregledov...sej veste, da smo firbčne [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|