Bam Bam -> RE: JUNIJČICE 2010 (22.10.2009 19:34:49)
|
Samo na hitro par komentarjev, ob priliki popravim še seznam. Dobrodošlica vsem novim nosečkam! Vse lepo nadaljnih 8 mesecev! cukica, tole glede mačke ja pa [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] A to želita, da jo "odstraniš" zaradi otročka in bojazni pred okužbo s toxo? Ker če je muca samo notri, potem je dovolj čista, da ni bojazni. Pa tudi, če imaš že od nekdaj stik z mačkami, je večja verjetnost, da si toksoplazmozo že prebolela in potem ni nevarna ne tebi, ne otročku. naraščaj, tale problem glede branja posta, se pojavlja verjetno samo v primeru, če si prijavljena na RR. Mislim, da če nisi prijavljena, da boš lahko vse naprej brala... ivy, škoda, da te ni naročila kakšen teden kasneje, da bi se res videl že plodek in pa tik-tak srčeka. No, čez 14 dni boš sigurno ugledala že pravega malega fižolčka. anadami, hitro preboli tole virozo, da boš spet sijala v vseh nosečniških radostih. Jao, utrujenosti pa tudi mene dajejo. V službi bi si kar kakšen fascikel čez glavo poveznila, upala, da me nihče ne opazi in zadremala kakšno kitico. Zdaj mi na kraj pameti ne pade, kako se fasciklu reče "po Toporišiču" :) Tole je verjetno res začetniška nosečniška skleroza... Pa zvečer hodim tudi s kokoškami spat :) Kilogrami - raje ne bom povedala koliko sem se že zredila v enem mesecu... Apetit imam tak, da bom verigo okrog hladilnika navezala, zaklenila s ključavnico, ključ pa pojedla... Ampak OK, sem 5kg v minusu od prejšnje nosečnosti (dojenje in vozičkanje naredijo svoje), tako da imam še nekaj v dobrem :P Pregledi - komaj čakam prvi UZ, da zares dojamem, da smo pridelali še eno bibo malo. Pa na NS sem se naročila kar preko spletnega obrazca v ZD Dravlje in dobila datum pri 12T,1D. Hmmm... sem še kaj hotla povedat?! Nič... lepo nočko in naj vam dnevi do prvih pregledov hitro minejo!
|
|
|
|