bridget3 -> RE: Junijčice 2010 (15.2.2010 17:07:31)
|
Bonnie: tudi tvoj je bolj nočni žurer? Moj tudi, me že skrbi, da bo ponočnjak po mami in atiju ... [sm=smiley21.gif] ker bom po rojstvu verjetno prej zaspana in utrujena kot zdaj ... Štajerka: Hvala za link od posteljice v Ikei... To sva že gledala, sva pa se odločila, da bova na licu mesta videla, če nama je ok - če ni preveč "Pirava" [sm=smiley1.gif] Drugače bi najraje imela zgornjo in spodnjo stranico zaprto - les, ampak ker so finance trenutno bolj "turbo izginjajoče", sem se že odločila, da ne bomo jemali predrage. Ta v Ikei mi izgleda lepo, všeč mi je barva lesa. Upam, da bodo na zalogi - nisem glih DOJČŠPREHERKA, tak da se zanašam na srečo - da bo na zalogi [sm=zmeden.gif] Gajka: imam rada tople barve in zato mi je všeč kopalnica - tudi mi2 sva naredila v podobnih barvah in sva navdušena. Glede opreme, hja, tudi mi2 bova morala malce potrpeti z opremljanjem, zdaj nama je glavna postelja in omara za spalnico - in se seliva. Ostalo pa potem vsak mesec nekaj. Upam, da me ne preseneti porod in da uspeva do takrat [sm=smiley36.gif] + Nikca Jaz bom šla z banjico pogledat, ker že dobiva eno ... Pa bomo videli. Se pa mi zdi, da so banjice kar podobne oblike ali ne? Upam, da bo šla gor tale, ki jo dobiva. Če ne, pa bom v Ikei kupila eno pručko --> http://www.ikea.com/at/de/catalog/products/90098634 , postavila vse skupaj ob kad. Bi pa raje imela to stojalo, zato grem poskusit v trgovino [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|