gloria -> RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del (29.9.2009 13:51:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Res je, pf, to je razlika. Problem vodenja je pri otrocih, ki sami še ne prestopajo, starši pa jih za roke dobesedno v zrak držijo in vlečejo naprej, noge pa potem zadaj capljajo. Če je otroku ena roka dovolj, da lepo hodi, rabi to za sigurnost (v glavi) in ne za oporo. Bubika ima sicer že kar nekaj kilometrine in ji ni problem sami hodit, ampak vidim, kako zelo rada da rokico in greva skupaj. Ji rečem greva pogledat to in to in mi že da rokico, da bi skupaj hodili. No vsaj ena me razume, ker sem že zdaj študirala, če nobeni od nas otrok ne da roke in gresta malo recimo iz sobe v sobo, ali okrog hiše. Ker ipak so stari že 13 mesecev, ne sedem, osem. Malo že pa mora iti. Če ne bi mi še čisto nič nakazala, da bi malo rada šla z roko v roki, vam povem po resnici bi me skrbelo. Meni je v RA rekla, da glede na videno kako hodi z roko v roki bo verjetno shodila do 15 meseca in če ne, da naj se oglasiva, tak da mislim, da to ni narobe. Da bi se pa otrok sam spustil od sedežne ne vem do mize brez da bi kak korak naredil prej z roko v roki, to pa lahko minejo še meseci. No ne vem, to je moje mnenje. Kar tako se ne spusti. ...glej vaši otročki so shodli in meni se ne zdi to narobe še ga držite za eno rokco in hodite,jaz bom tudi delala tko,sam ko Nik shodi...s tem mislim tisto pravo hojo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]....
|
|
|
|