|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
28.9.2009 21:34:29   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

tokrat lokacija............celje!user posted image

zaradi mene tudi lahko. ampak ne kak skrivni kotiček, ker se js čist nč ne spoznam na celje...

enako. jaz samo City center poznam....user posted image
no, pa Planet Tuš....

jaz tud....., no pa lokacijo kjer je MOSuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
28.9.2009 21:34:37   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Naš do zdaj še ni bil nikoli prehlajen......   Mi je pa boljše ga kaki teden prej dat, da se lepo počasi navadi, pa samo 5 jih jezdaj v skupini ,.. kot pa čakati na zadnji teden pred službo.....

kaj nisi ti rekla,da decembra greš delat? Al sem jaz pobrklala malo user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
28.9.2009 21:35:34   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Petra - meni se zdi prav,  da si ji povedala....     Nisi se mi nič javila...Si dobila?    Al si opustila vse skupaj?

Sem opustila vse skupaj, ker sem naslednji dan izvedela, da tudi s tem ne morem nič rešit. Ampak hvala vseeno. Mogoče mi bo čez kakšne 2 leti prav prišlo user posted image

takrat pa le izkoristiuser posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
28.9.2009 21:37:40   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Ja MTY......a bo mela Lana bratca al sestrco al neeeeeeuser posted image al bo ostala edinka!?!?!

ne vem. se pogovarjava, pa se nekako ne moreva odločiti. bi imela, pa mogoče ne bi....ne vem.

potem pa še ni čas. Saj te piči, takrat pa ni več pomišljanja in vsak dan drugačne želje - takrat je samo še "bi imela" user posted image

jaz nisem nikoli načrtovala.Sem rekla ko bo,če bo bomo imeli,drugače ne.....ker ne vem..jaz sem tak človek,da enostavno dokler ne poskusim,ne morem vedet.....Eni rečejo..enega,pa nič več,ampak mogoče bi mene pri takem odgovoru cel life matralo,kako pa je le imet dva...user posted image ...spet pač moje skromno mnenj...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
28.9.2009 21:38:19   
ključek
a gledate Kmetijo slavnih???

če so to zvezde........user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 28.9.2009 21:44:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 2355
28.9.2009 21:40:28   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

Ja MTY......a bo mela Lana bratca al sestrco al neeeeeeuser posted image al bo ostala edinka!?!?!

ne vem. se pogovarjava, pa se nekako ne moreva odločiti. bi imela, pa mogoče ne bi....ne vem.

potem pa še ni čas. Saj te piči, takrat pa ni več pomišljanja in vsak dan drugačne želje - takrat je samo še "bi imela" user posted image

jaz nisem nikoli načrtovala.Sem rekla ko bo,če bo bomo imeli,drugače ne.....ker ne vem..jaz sem tak človek,da enostavno dokler ne poskusim,ne morem vedet.....Eni rečejo..enega,pa nič več,ampak mogoče bi mene pri takem odgovoru cel life matralo,kako pa je le imet dva...user posted image ...spet pač moje skromno mnenj...user posted image

mi2 pa sva ln načrtovala. sicer itak ne moreš vedeti ali je ali ni in zato sva bila izredno presenečena, da je bilo v drugo že +.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
28.9.2009 21:41:12   
arabela*

a gleda katero Kmetijo slavnih???

če so to zvezde........user posted image user posted image user posted image user posted image

gledam....................user posted image

jaz pa grem naslednje letouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 28.9.2009 21:42:02 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
28.9.2009 21:41:27   
gold fish

Naš do zdaj še ni bil nikoli prehlajen......   Mi je pa boljše ga kaki teden prej dat, da se lepo počasi navadi, pa samo 5 jih jezdaj v skupini ,.. kot pa čakati na zadnji teden pred službo.....

kaj nisi ti rekla,da decembra greš delat? Al sem jaz pobrklala malo user posted image

sem ja, samo sem si malo premislilauser posted image ....zdaj mi morajo samo še v službi potrdit, da lahko dopust delno prenesem v drugo leto.....  Mi je boljše, če mi dopusta nekaj ostane kot pa ga zdaj do max vse izkoristim, pol pa megla.......pol pa že novega januarja....

....grem pa delat okrog 20. novembra..... 

....saj mi pikeca še ni not za dat, samo mi je boljše tak, da se postopno navadi kot pa pol v 1 tednu hop na 8 ur.....bo večji šok zanj pomoj kot pa zdaj postopno....če bo pa panika, pa še vedno lahko malo počakama....

...aja, plačevat pa itak moram mesto.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
28.9.2009 21:42:11   
ključek
Saraya, že spita princeski?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
28.9.2009 21:42:44   
ključek

gledam....................user posted image

jaz pa grem naslednje letouser posted image user posted image

user posted image user posted image

imaš moj glas!!!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
28.9.2009 21:43:05   
gold fish

je pikec vprašal prej ob 20, če bo lahko gledal............user posted image user posted image user posted image   ...si predstavljaš, da vidi predstavitev tiste la toye..... po moje bi imel nočne moreuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
28.9.2009 21:45:31   
ključek
user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 28.9.2009 21:46:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 2362
28.9.2009 21:47:03   
ključek

je pikec vprašal prej ob 20, če bo lahko gledal............user posted image user posted image user posted image   ...si predstavljaš, da vidi predstavitev tiste la toye..... po moje bi imel nočne moreuser posted image

ojej.........user posted image user posted image user posted image .................samo jaz te ženske prej nism nkol nikjer zasledila (časopis, tv....)..........sem res takšen penzonist???user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2363
28.9.2009 21:47:32   
arabela*

....saj mi pikeca še ni not za dat, samo mi je boljše tak, da se postopno navadi kot pa pol v 1 tednu hop na 8 ur.....bo večji šok zanj pomoj kot pa zdaj postopno....če bo pa panika, pa še vedno lahko malo počakama....

saj boljše,ja....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2364
28.9.2009 21:48:04   
arabela*

imaš moj glas!!!user posted image

danke..user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2365
28.9.2009 21:48:25   
arabela*

Saraya, že spita princeski?

ja,ja...že od osmeuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2366
28.9.2009 21:48:54   
arabela*
Jaz pa tukaj na rr pišem mojo projektnouser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2367
28.9.2009 21:52:21   
ključek

Jaz pa tukaj na rr pišem mojo projektnouser posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
28.9.2009 21:55:54   
ključek
nč, šibam spat. ura bo kmalu naredila.......drinnnnnnnnnnnnnn................user posted image user posted image user posted image
nočko.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
28.9.2009 22:04:28   
gold fish

ojej.........user posted image user posted image user posted image .................samo jaz te ženske prej nism nkol nikjer zasledila (časopis, tv....)..........sem res takšen penzonist???user posted image user posted image

sma že dve user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 28.9.2009 22:05:42 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
28.9.2009 22:38:30   
Čarli08

......a veš, da sem včeraj malo pred polnočjo študirala, da ti pošljem sms....pa sem tuhtala a bo vedla katera je če se ne podpišem gold fishuser posted image ....  pol sem pa opustila to misel.....

bi bi vedla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2371
28.9.2009 22:50:25   
Čarli08

a gledate Kmetijo slavnih???

Ne - pa mislim, da nisem nič zamudila user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2372
28.9.2009 22:53:54   
Čarli08

Boljše tako - ga imaš najprej samo par uric not - pri nas je še vedno samo 4 ure - in to po dva dni tedensko, ostalo je ravno toliko bolan, da ne more v vrtec

Neposredna povezava do sporočila: 2373
28.9.2009 22:54:54   
Čarli08

Kdo pa je la toya?

Neposredna povezava do sporočila: 2374
28.9.2009 23:06:51   
Čarli08
No, pa se zaključuje današnji dan. To je bilo pestro - praznovanje je lepo steklo, smo pa vsi utrujeni 100/h. Mali bojevnik je padel v posteljo ob devetih, jaz pa samo čakam prost tuš in tudi padem not. Sem čisto adijo.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?