Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:34:29
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you tokrat lokacija............celje! zaradi mene tudi lahko. ampak ne kak skrivni kotiček, ker se js čist nč ne spoznam na celje... enako. jaz samo City center poznam.... no, pa Planet Tuš.... jaz tud....., no pa lokacijo kjer je MOS
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:34:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Naš do zdaj še ni bil nikoli prehlajen...... Mi je pa boljše ga kaki teden prej dat, da se lepo počasi navadi, pa samo 5 jih jezdaj v skupini ,.. kot pa čakati na zadnji teden pred službo..... kaj nisi ti rekla,da decembra greš delat? Al sem jaz pobrklala malo
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:35:34
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978 IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Petra - meni se zdi prav, da si ji povedala.... Nisi se mi nič javila...Si dobila? Al si opustila vse skupaj? Sem opustila vse skupaj, ker sem naslednji dan izvedela, da tudi s tem ne morem nič rešit. Ampak hvala vseeno. Mogoče mi bo čez kakšne 2 leti prav prišlo takrat pa le izkoristi
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:37:40
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Ja MTY......a bo mela Lana bratca al sestrco al neeeeee al bo ostala edinka!?!?! ne vem. se pogovarjava, pa se nekako ne moreva odločiti. bi imela, pa mogoče ne bi....ne vem. potem pa še ni čas. Saj te piči, takrat pa ni več pomišljanja in vsak dan drugačne želje - takrat je samo še "bi imela" jaz nisem nikoli načrtovala.Sem rekla ko bo,če bo bomo imeli,drugače ne.....ker ne vem..jaz sem tak človek,da enostavno dokler ne poskusim,ne morem vedet.....Eni rečejo..enega,pa nič več,ampak mogoče bi mene pri takem odgovoru cel life matralo,kako pa je le imet dva... ...spet pač moje skromno mnenj...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:38:19
|
|
|
|
ključek
|
a gledate Kmetijo slavnih??? če so to zvezde........
< Sporočilo je popravil Me to you -- 28.9.2009 21:44:29 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:40:28
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO Ja MTY......a bo mela Lana bratca al sestrco al neeeeee al bo ostala edinka!?!?! ne vem. se pogovarjava, pa se nekako ne moreva odločiti. bi imela, pa mogoče ne bi....ne vem. potem pa še ni čas. Saj te piči, takrat pa ni več pomišljanja in vsak dan drugačne želje - takrat je samo še "bi imela" jaz nisem nikoli načrtovala.Sem rekla ko bo,če bo bomo imeli,drugače ne.....ker ne vem..jaz sem tak človek,da enostavno dokler ne poskusim,ne morem vedet.....Eni rečejo..enega,pa nič več,ampak mogoče bi mene pri takem odgovoru cel life matralo,kako pa je le imet dva... ...spet pač moje skromno mnenj... mi2 pa sva ln načrtovala. sicer itak ne moreš vedeti ali je ali ni in zato sva bila izredno presenečena, da je bilo v drugo že +.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:41:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a gleda katero Kmetijo slavnih??? če so to zvezde........ gledam.................... jaz pa grem naslednje leto
< Sporočilo je popravil Saraya -- 28.9.2009 21:42:02 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:41:27
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish Naš do zdaj še ni bil nikoli prehlajen...... Mi je pa boljše ga kaki teden prej dat, da se lepo počasi navadi, pa samo 5 jih jezdaj v skupini ,.. kot pa čakati na zadnji teden pred službo..... kaj nisi ti rekla,da decembra greš delat? Al sem jaz pobrklala malo sem ja, samo sem si malo premislila ....zdaj mi morajo samo še v službi potrdit, da lahko dopust delno prenesem v drugo leto..... Mi je boljše, če mi dopusta nekaj ostane kot pa ga zdaj do max vse izkoristim, pol pa megla.......pol pa že novega januarja.... ....grem pa delat okrog 20. novembra..... ....saj mi pikeca še ni not za dat, samo mi je boljše tak, da se postopno navadi kot pa pol v 1 tednu hop na 8 ur.....bo večji šok zanj pomoj kot pa zdaj postopno....če bo pa panika, pa še vedno lahko malo počakama.... ...aja, plačevat pa itak moram mesto.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:42:11
|
|
|
|
ključek
|
Saraya, že spita princeski?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:42:44
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a gleda katero Kmetijo slavnih??? če so to zvezde........ gledam.................... jaz pa grem naslednje leto imaš moj glas!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:43:05
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a gleda katero Kmetijo slavnih??? če so to zvezde........ je pikec vprašal prej ob 20, če bo lahko gledal............ ...si predstavljaš, da vidi predstavitev tiste la toye..... po moje bi imel nočne more
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:45:31
|
|
|
|
ključek
|
< Sporočilo je popravil Me to you -- 28.9.2009 21:46:18 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:47:03
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a gleda katero Kmetijo slavnih??? če so to zvezde........ je pikec vprašal prej ob 20, če bo lahko gledal............ ...si predstavljaš, da vidi predstavitev tiste la toye..... po moje bi imel nočne more ojej......... .................samo jaz te ženske prej nism nkol nikjer zasledila (časopis, tv....)..........sem res takšen penzonist???
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:47:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....saj mi pikeca še ni not za dat, samo mi je boljše tak, da se postopno navadi kot pa pol v 1 tednu hop na 8 ur.....bo večji šok zanj pomoj kot pa zdaj postopno....če bo pa panika, pa še vedno lahko malo počakama.... ...aja, plačevat pa itak moram mesto..... saj boljše,ja....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:48:04
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you imaš moj glas!!! danke..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:48:25
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Saraya, že spita princeski? ja,ja...že od osme
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:48:54
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz pa tukaj na rr pišem mojo projektno
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:52:21
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Jaz pa tukaj na rr pišem mojo projektno
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 21:55:54
|
|
|
|
ključek
|
nč, šibam spat. ura bo kmalu naredila.......drinnnnnnnnnnnnnn................ nočko.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 22:04:28
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a gleda katero Kmetijo slavnih??? če so to zvezde........ je pikec vprašal prej ob 20, če bo lahko gledal............ ...si predstavljaš, da vidi predstavitev tiste la toye..... po moje bi imel nočne more ojej......... .................samo jaz te ženske prej nism nkol nikjer zasledila (časopis, tv....)..........sem res takšen penzonist??? sma že dve
< Sporočilo je popravil gold fish -- 28.9.2009 22:05:42 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 22:38:30
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ......a veš, da sem včeraj malo pred polnočjo študirala, da ti pošljem sms....pa sem tuhtala a bo vedla katera je če se ne podpišem gold fish .... pol sem pa opustila to misel..... bi bi vedla
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 22:50:25
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you a gledate Kmetijo slavnih??? če so to zvezde........ Ne - pa mislim, da nisem nič zamudila
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 22:53:54
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ....saj mi pikeca še ni not za dat, samo mi je boljše tak, da se postopno navadi kot pa pol v 1 tednu hop na 8 ur.....bo večji šok zanj pomoj kot pa zdaj postopno....če bo pa panika, pa še vedno lahko malo počakama.... ...aja, plačevat pa itak moram mesto..... Boljše tako - ga imaš najprej samo par uric not - pri nas je še vedno samo 4 ure - in to po dva dni tedensko, ostalo je ravno toliko bolan, da ne more v vrtec
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 22:54:54
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish je pikec vprašal prej ob 20, če bo lahko gledal............ ...si predstavljaš, da vidi predstavitev tiste la toye..... po moje bi imel nočne more Kdo pa je la toya?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 28.9.2009 23:06:51
|
|
|
|
Čarli08
|
No, pa se zaključuje današnji dan. To je bilo pestro - praznovanje je lepo steklo, smo pa vsi utrujeni 100/h. Mali bojevnik je padel v posteljo ob devetih, jaz pa samo čakam prost tuš in tudi padem not. Sem čisto adijo.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?